A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

В Чудейській музичній школі відбувся концерт до Шевченківських днів та 8 березня

Дата: 17.03.2017 12:36
Кількість переглядів: 919

11 березня 2017 року у Чудейській громаді відбувся концерт, присвячений Міжнародному дню 8 березня та Шевченківським дням, в якому взяли участь учні та викладачі музичної школи.

На заході були присутні голова громади Піцул А.Д., депутат Чернівецької обласної Ради Любімський В.О., депутати Чудейської сільської ради Мотреску Т. К., Корома В.Г., батьки учнів.

Викладачі показали майже всі інструменти, на яких навчають грати у школі, а їх не мало – це фортепіано, скрипка, акордеон, баян, гітара, цимбали, бандура, труба, кларнет, саксофон, флейта, сопілка, ксилофон, ударні.

Присутніх зачаровували сольним та хоровим співом. Із захопленням гості слухали ансамбль скрипалів та ансамбль гітаристів. Крім представлених на загальний огляд учасників концерту, в школі ще є мистецькі колективи: хор молодших класів, хор хлопчиків, ансамбль бандуристів, акордеоністів, оркестр народних інструментів, духовий оркестр. Завершив концерт оркестр викладачів школи.

Зараз у школі навчається 124 учні та працює 22 викладача. Серед педпрацівників музичної школи є 5 студентів, з яких двоє – її випускники. Колектив щиро вдячний директору училища мистецтв ім. С.Воробкевича Бобику В.В., який з розумінням поставився до ситуації, яка загрожувала зривом навчального процесу, та дав дозвіл на працевлаштування кращих студентів.

Незважаючи на труднощі, у цьому навчальному році діти уже отримали заслужені перемоги на обласних конкурсах: “Конкурс вокальних ансамблів” – 2 місце (викладач Стадник Н.В.) та “Музичний ерудит” – 3 та 4 місце (викладач Веля А.М.).

До кінця березня будуть відбуватися обласні конкурси фахової майстерності, тож хочеться побажати успіхів конкурсантам, а викладачам натхнення у роботі, терпіння.

Джерело: http://storozhynets.info/archives/21579



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь