A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення виконкому №17 від 19.02.2019 р. Про організацію харчування в закладах освіти Чудейської ОТГ

Дата: 11.03.2019 16:35
Кількість переглядів: 626

Фото без опису

Україна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЧУДЕЙСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

СТОРОЖИНЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ   ОБЛАСТІ

 

  Р І Ш Е Н Н Я  № 17

 

19 лютого  2019 року                                                                  село  Чудей

 

 

Про організацію харчування в закладах освіти Чудейської ОТГ

 

Заслухавши та обговоривши інформацію голови Чудейської сільської ради Піцул А.Д., провідного спеціаліста відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Чудейської сільської ради Кіфу О.К., доповіді керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти Чудейської ОТГ про організацію харчування дітей закладів дошкільної освіти та учнів закладів загальної середньої освіти Чудейської об’єднаної територіальної громади 2019 фінансовому році, враховуючи рішення ХХІІ  сесії VІІ  скликання від 17 грудня 2018 року № 299–22/2018 «Про розмір плати для батьків за харчування дітей  в Чудейському ДНЗ „Веселка”,   Їжівському ДНЗ „Мерцішор”та Чудейському НВК на 2019 рік» відповідно до ст. 25 Закону України «Про освіту», ст. 21 Закону України «Про загальну середню освіту», ст. 5 Закону України «Про охорону дитинства», згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 року №1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах», керуючись п.п.6 п.“а”  ст.32, ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет сільської ради

 

В И Р І Ш И В  :

 

1. Інформацію провідного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Чудейської сільської ради Кіфу О.К. та керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти Чудейської ОТГ про організацію харчування дітей закладів дошкільної освіти та учнів закладів загальної середньої освіти Чудейської об’єднаної територіальної громади взяти до відома.

  1. Забезпечити безкоштовним харчуванням у навчальних закладах Чудейської ОТГ  дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, учнів 1-4 класів із малозабезпечених сімей, дітей учасників АТО, учасників бойових дій, мобілізованих та дітей зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи, дітей-інвалідів при наявності підтверджуючих документів:
  •  у загальноосвітніх навчальних закладах Чудейської ОТГ  впродовж 2019 року;
  • у дошкільному підрозділі Чудейського навчальновиховного комплексу впродовж 2019 року;
  • у дошкільних навчальних закладах «Мерцішор» с. Їжівці та «Веселка» с. Чудей впродовж 2019 року.
  1. Встановити вартість безкоштовного гарячого харчування за рахунок коштів сільського бюджету для учнів пільгових категорій 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів Чудейської ОТГ у розмірі 12,5 грн. за один харчодень, до кінця 2019 фінансового року.
  2. Встановити плату за харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів Чудейської ОТГ за рахунок плати батьків або осіб, які їх замінюють, у розмірі 12,50 гривень за один харчодень, до кінця 2019 фінансового року.
  3. Встановити вартість гарячого триразового харчування за рахунок коштів сільського бюджету для вихованців дошкільного підрозділу Чудейського навчально-виховного комплексу,  дошкільних навчальних закладах «Мерцішор» с. Їжівці та «Веселка» с. Чудей, у розмірі 13,7 грн. за один харчодень, до кінця 2019 фінансового року.
  4. Встановити вартість гарячого триразового харчування вихованців дошкільного підрозділу Чудейського навчально-виховного комплексу,  дошкільних навчальних закладах «Мерцішор» с. Їжівці та «Веселка» с. Чудей, за рахунок плати батьків або осіб, які їх замінюють, у розмірі 8,22 грн. за один харчодень, що становить 60% повної вартості харчодня, до кінця 2019 фінансового року
  5. Керівникам загальноосвітніх навчальних закладів:
    1. Забезпечити та здійснювати постійний контроль за якістю харчування, виконання норм харчування та дотримання термінів реалізації продукції, при наявності сертифікатів якості на продукти харчування.
    2. Забезпечити організацію харчування дітей закладів дошкільної освіти та учнів закладів загальної середньої освіти з дотриманням чинного законодавства і діючих санітарно-гігієнічних нормативів.
    3. Відповідальність за організацію харчування учнів пільгових категорій, за матеріально-технічний стан харчоблоку (їдальні), додержання вимог санітарного законодавства покласти на керівників закладів освіти.
  6.  Дане рішення вважати таким, що охоплює 2019 фінансовий рік.
  7. Дане рішення затвердити на черговій сесії сільської ради.
  8. Координацію роботи по виконанню рішення покласти на провідного спеціаліста відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Кіфу О.К.
  9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову сільської ради Піцул А.Д.

 

СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА                                                      А.Д. ПІЦУЛ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь