A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення виконкому №25 від 19.02.2019 р. Про відкриття окремого погосподарського номеру та реєстрацію гр. Бурла М.Т. у власному житловому будинку в с. Чудей, 1-й пров. Три дуба, буд. 1Б

Дата: 11.03.2019 16:42
Кількість переглядів: 747

Фото без опису

Україна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЧУДЕЙСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

СТОРОЖИНЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ   ОБЛАСТІ

 

 

  Р І Ш Е Н Н Я  № 25

19 лютого  2019 року                                                                     село  Чудей

 

 

Про відкриття окремого погосподарського

номеру та реєстрацію гр. Бурла М.Т.

у власному житловому будинку

в с. Чудей, 1-й пров. Три дуба, буд. 1Б

 

 

             Розглянувши заяву гр. Бурла М.Т. щодо відкриття окремого погосподарського номеру його новозбудованому житловому будинку та про реєстрацію його та його сім'ї у власному житловому будинку, що знаходиться за адресою с. Чудей Сторожинецького району, 1-й провулок Три дуба, буд. 1Б, Технічний паспорт на житловий будинок від 13.03.2015 року, керуючись Законом України «Про звернення громадян», відповідно до рішення ІV  сесії   VІІ  скликання Чудейської сільської ради від 23 травня 2017 року №  141– 4/2017 «Про затвердження Положення про порядок присвоєння та зміни поштових адрес (виділення  в окремий поштовий номер) об'єктам нерухомого майна в с. Чудей, с. Нова Красношора та с. Їжівці Сторожинецького району Чернівецької області»,  п.п.3 п.“б” ст.27 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет сільської ради

В И Р І Ш И В :

         1. Відкрити новозбудованому житловому будинку гр. Бурла Миколи Тодоровича, 19.12.1989 року народження, окремий погосподарський номер  1746 (книга 10, ст. 109) та присвоїти поштову адресу його житловому будинку за адресою: 1-й провулок Три дуба, буд. 1Б в с. Чудей Сторожинецького району Чернівецької області.

        2. Зареєструвати гр. Бурла Миколу Тодоровича, 19.12.1989 року народження, у власний житловий будинок, що заходиться за адресою: 1-й провулок Три дуба, буд. 1Б в с.Чудей Сторожинецького району Чернівецької області.

         3. Зареєструвати у житловий будинок  Бурла М.Т., що заходиться за адресою с. Чудей, 1-й провулок Три дуба, буд. 1Б, його дружину Бурла Вікторію Вікторівну, 12.05.1992 р.н., його сина Бурла Кирила Миколайовича, 30.12.2018 р.н., його сина Бурла Артемія Миколайовича, 18.09.2016 р.н.

       

 

 

     4. Надати дозвіл на реєстрацію у житловий будинок  Бурла М.Т., що заходиться за адресою с. Чудей, 1-й провулок Три дуба, буд. 1Б, його матері Герман Марії Георгіївни, 10.11.1966 р.н.

     5. Секретарю виконкому сільської ради Мотреску Р.А., спеціалісту-землевпоряднику Мотреску Г.Т. та працівнику військово-облікового столу Попеску І.К. зробити відповідні записи в погосподарській книзі.

        

 

 

СІЛЬСЬКИЙ  ГОЛОВА                                       А.Д. ПІЦУЛ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь