A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення виконкому №88 від 21.08.2019 р. Про надання дозволу на вчинення правочину щодо дарування ? частки житлового будинку неповнолітній дитині

Дата: 08.09.2019 17:29
Кількість переглядів: 298

  Фото без опису

Україна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЧУДЕЙСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

СТОРОЖИНЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ   ОБЛАСТІ

 

 Р І Ш Е Н Н Я  № 88

21 серпня  2019 року                                                                     село  Чудей

 

 

Про надання дозволу на вчинення

правочину щодо дарування ½ частки

житлового будинку неповнолітній дитині

 

 

         На підставі статті 17 Закону України “Про охорону дитинства”, відповідно до глави 55 Цивільного Кодексу України, враховуючи норми статті 176, 177 Сімейного кодексу України, відповідно до Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. №866 (із змінами), керуючись ст.34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконання повноважень у сфері соціального захисту, з метою забезпечення майнових, житлових прав та інтересів дітей, виключно в інтересах неповнолітньої Бута Данієли Дмитрівни, 08.05.2002 року народження, виконавчий комітет сільської ради

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Надати дозвіл громадяну Бута Дмитру Васильовичу, 16.08.1970 р.н., жителю с.Їжівці Сторожинецького району Чернівецької області, вул. О.Кобилянської, буд. 73, на вчинення правочину щодо дарування та укладання договору дарування 1/2 частки житлового будинку, що знаходиться за адресою: с.Їжівці Сторожинецького району Чернівецької області, вул. О.Кобилянської, буд. 73, на користь неповнолітньої дитини Бута Данієли Дмитрівни, 08.05.2002 року народження, та на підписання відповідного договору дарування.

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови з питань діяльності виконавчих органів ради Падурі В.М.

 

 

Сільський голова                                                          Піцул А.Д.    

 

                                                

                                                                                                                                                                                                         

                                                                     Фото без опису

УКРАЇНА

Чудейська сільська рада

Сторожинецького району

Чернівецької області

Виконавчий комітет

 

ВИСНОВОК 

органу опіки та піклування

 

Про надання дозволу на вчинення правочину

щодо дарування ½ частки житлового

будинку неповнолітній дитині

 

 

        Розглянувши заяву гр. Бута Дмитра Васильовича, 16.08.1970 р.н., про надання дозволу на вчинення правочину щодо дарування ½ частки житлового будинку неповнолітній дитині Бута Данієлі Дмитрівні, 08.05.2002 року народження, яка зареєстрована та проживає в с. Їжівці Сторожинецького району Чернівецької області, вул. О.Кобилянської, буд. 73, виконавчий комітет Чудейської сільської ради встановив наступне:

            Гр. Бута Дмитро Васильович, 16.08.1970 р.н., бажає вчинити правочин дарування неповнолітній дитині майна, яке знаходиться у його власності, а саме: ½ частки житлового будинку, що знаходиться за адресою: с. Їжівці Сторожинецького району Чернівецької області, вул. О.Кобилянської, буд. 73 (Свідоцтво про право власності на нерухоме майно від 22.12.2011 року видане виконавчим комітетом Їжівської сільської ради, кадастровий номер земельної ділянки 7324583500:01:002:0667 згідно з Витягом з Державного земельного кадастру про земельну ділянку).

            Керуючись ст..ст. 176, 177 Сімейного кодексу України, Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", Порядком провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» (зі змінами), виключно в інтересах дитини Бута Данієли Дмитрівни, 08.05.2002 року народження, виконавчий комітет Чудейської сільської ради як орган опіки та піклування

ВИРІШИВ:

           1. Надати дозвіл громадянину Бута Дмитру Васильовичу, 16.08.1970 р.н., жителю с. Їжівці Сторожинецького району, на вчинення правочину щодо дарування та укладання договору дарування ½ частки житлового будинку, що знаходиться за адресою: с. Їжівці Сторожинецького району Чернівецької області, вул. О.Кобилянської, буд. 73, на користь неповнолітньої Бута Данієли Дмитрівни, 08.05.2002 року народження, яка зареєстрована та проживає в с. Їжівці, вул. О.Кобилянської, буд. 73, та підписання відповідного договору дарування.

 

 

 

Голова виконавчого комітету                                                    Піцул А.Д.    

    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь