A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення виконкому №112 від 21.11.2019 Про дотримання правил торгівлі в торгівельних закладах на території Чудейської ОТГ

Дата: 26.11.2019 16:36
Кількість переглядів: 366

УКРАЇНА

Чудейська сільська рада

Сторожинецького району

Чернівецької області

Виконавчий комітет

 

РІШЕННЯ

 

від 21 листопада 2019 року                                                                       № 112

 

Про дотримання правил торгівлі
в торгівельних закладах  

на території Чудейської ОТГ

 

 

Керуючись п.п. 1, 8 п. “а”, п.п. 2, 3 п. “б” ст. 30, ст. 40, ч. 1 ст. 52, ч. 6 ст.59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, постановою Кабінету Міністрів України від 15.06.2006 року № 833 “Про затвердження Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування населення”, постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.1994 року № 313 «Про затвердження правил побутового обслуговування населення», Законом України “Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні”, на виконання Закону України від 06.12.2016 року №1774-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» та заслухавши доповідь сільського голови Піцул А.Д., з метою вдосконалення діяльності торгових об’єктів, на виконання вимог Управління Держпраці, виконавчий комітет Чудейської сільської ради

ВИРІШИВ:

 

1. Інформацію про дотримання  правил торгівлі в торгівельних закладах Чудейської ОТГ прийняти до відома.

2. Керівникам і власникам об’єктів сфери торгівлі Чудейської ОТГ, незалежно від форми власності:

2.1. Неухильно дотримуватись режиму роботи об’єктів торгівлі. У разі виявлення бажання встановлення іншого режиму роботи необхідно подати заяву на розгляд виконкому.

2.2. Обмежити режим роботи всіх торгівельних закладів, крім залів урочистих подій, ресторанів та барів, незалежно від форми власності, в робочі та святкові дні до 22.00 год.

2.3. Власникам торгівельних закладах взяти під особистий контроль питання щодо заборони продажу алкогольних напоїв неповнолітнім та особам, що знаходяться у стані алкогольного сп’яніння.

2.4. Забезпечити наявність сертифікатів якості на всі види продуктів
харчування. Не допускати реалізацію товарів, термін придатності яких минув.

2.5. Не допускати фактів перевищення торговельних надбавок на соціально значимі види продукції.

3. Керівникам і власникам об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери побутових послуг Чудейської ОТГ, незалежно від форми власності:

3.1. Встановити вивіски із назвою об’єкту торгівлі та режимом роботи.

3.2. Постійно проводити роботу по благоустрою територій, що прилягають до об’єктів в радіусі 25 м та проводити роботу по їх озелененню, встановити контейнери для сміття.

3.3. Забезпечити легалізацію трудових відносин з найманими працівниками та належну виплату заробітної плати у розмірі відповідно до вимог діючого трудового законодавства.

3.4. Проводити заходи щодо підвищення кваліфікації найманих працівників та впровадження нових методів належного обслуговування населення.

3.5. Забезпечити систематичний контроль за проходженням особового медичного огляду продавців з реалізації продуктів харчування.

3.6. Заключити договір із сільською радою про прийняття сміття на сільському сміттєзвалищі та оплатити послугу згідно рішення сесії.

4. Ознайомити під особистий підпис всіх підприємців, які здійснюють діяльність на території Чудейської ОТГ, про вимоги Закону України від 06.12.2016 року №1774-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» та про відповідальність за ухилення від легалізації трудових відносин з найманими працівниками та належну виплату заробітної плати у розмірі відповідно до вимог діючого трудового законодавства

5. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника голови з питань діяльності виконавчих органів ради Падурі В.М.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову Чудейської сільської ради Піцул А.Д.

 

 

 

СІЛЬСЬКИЙ  ГОЛОВА                                           А.Д. ПІЦУЛ


 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь