A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення виконкому №120 від 21.11.2019 р. Про надання матеріальної допомоги

Дата: 26.11.2019 15:56
Кількість переглядів: 289

Україна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЧУДЕЙСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

СТОРОЖИНЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ   ОБЛАСТІ

 

 

 Р І Ш Е Н Н Я  № 120

21 листопада  2019 року                                                             село  Чудей

 

 

Про надання матеріальної допомоги

 

Розглянувши заяви гр.  Попович Г.К., Бурла І.К., Татулич В.П., Кучурян В.І., Падурі Ф.М., Іонашку В.Д. щодо надання матеріальної допомоги у зв’язку із тяжкою хворобою та скрутним фінансовим та матеріальним становищем, враховуючи п. 7 Рішення виконавчого комітету № 109 від 15 жовтня 2019 року, взявши до уваги висновки та   пропозиції членів виконавчого комітету, керуючись п.п.1 п.“а” ст.34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” та на виконання Постанови КМУ № 99 від 31.01.2007 року, виконавчий комітет сільської ради

 

В И Р І Ш И В

1. Надати одноразову матеріальну допомогу гр. Попович Ганні Костянтинівні у розмірі 1500 (одна тисяча п’ятсот) гривень на поховання Попович Василя Костянтиновича.

2. Надати одноразову матеріальну допомогу гр. Бурла Івану Костянтиновичу, інваліду І групи. у зв’язку із хворобою та фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї у розмірі 1000 (одна тисяча) гривень.

3. Надати одноразову матеріальну допомогу Іонашку Віоріці Дмитрівні, у зв’язку із тяжкою хворобою та фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї у розмірі 1000 (одна тисяча) гривень.

4. Надати одноразову матеріальну допомогу Падурі Флоарі Миколаївні, у зв’язку із тяжкою хворобою та фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї у розмірі 800 (вісімсот) гривень.

5. Надати одноразову матеріальну допомогу Татулич Василю Петровичу, у зв’язку із хворобою та фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї у розмірі 700 (сімсот) гривень.

6. Надати одноразову матеріальну допомогу Кучурян Варварі Іллівні, у зв’язку із хворобою та фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї у розмірі 700 (сімсот) гривень.

7. Надати одноразову матеріальну допомогу Качераускене Веруте Бранівні, у зв’язку із хворобою та фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї у розмірі 700 (сімсот) гривень.

8. Надати одноразову матеріальну допомогу Бружа Олені Іванівні, у зв’язку із хворобою та фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї у розмірі 700 (сімсот) гривень.

9. Надати одноразову матеріальну допомогу Шинку Аллі Іванівні, у зв’язку із хворобою та фінансово-матеріальними ускладненнями в сім’ї у розмірі 700 (сімсот) гривень.

         10. Головному бухгалтеру сільської ради Бурла В.Д. профінансувати зазначені видатки на загальну суму 7800 (сім тисяч вісімсот) гривень  за рахунок коштів місцевого бюджету.

 

 

СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА                                                            А.Д. ПІЦУЛ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь