A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення виконавчого комітету №27 від 26.05.2020 року Про роботу соціальних працівників Чудейської об’єднаної територіальної громади та стан надання соціальних послуг

Дата: 05.06.2020 23:08
Кількість переглядів: 336

           Україна

Чудейська сільська рада

Сторожинецького району

Чернівецької області

Виконавчий комітет

 

Рішення 

 

від 26 травня 2020 року                                                                                 № 27

 

Про роботу соціальних працівників

Чудейської об’єднаної  територіальної громади

та стан надання соціальних послуг

 

 

          Заслухавши усну доповідь сільського голови Піцул А.Д. та обговоривши інформацію, надану соціальними працівниками Влад С.О., Лук’ян Р.Д., а також соціальними робітниками з обслуговування одиноких громадян похилого віку та інвалідів Банческу М.Д. та Лук’ян О.Г., виконавчий комітет сільської ради відмічає, що соціальними працівниками сільської ради проводиться постійна робота з оформлення документів для отримання різного виду соціальних пільг та допомог. Таким чином, станом на 01 травня 2020 року соціальні працівники Влад С.О. та Лук’ян Р.Д. отримали 761 звернень щодо формування документів для надання до Управління праці та соціального захисту населення Сторожинецького району, зокрема було сформовано 293 звернень для отримання соціальної допомоги, 146 пільг та 322 субсидій.

          Водночас, соціальними робітниками з обслуговування одиноких громадян похилого віку та інвалідів Банческу М.Д. та Лук’ян О.Г. проводиться постійна робота з метою покращення матеріально-побутових та облегшення житлових умов проживання  вищезазначеної категорії громадян, яким надаються різні види послуг: доставка продуктів харчування, медикаментів, товарів першої необхідності, ростопка житлових приміщень,  допомога інвалідам у здійсненні елементарних гігієнічних дій, тощо. Так, на обслуговуванні у соціальних робітників знаходиться 18 осіб, з них 2 інваліда ІІ групи, 14 осіб – III та IV груп рухомості.

          Також, у відділенні Сторожинецького районного територіального центру соціального обслуговування громадян Чернівецької області в с. Чудей знаходяться 4 мешканців Чудейської ОТГ, для утримання та обслуговування яких Чудейська сільська рада виділила Сторожинецькому районному територіальному центру у І кварталі 2020 року в якості співфінансування 200 000 гривень.

         Враховуючи вищевикладене та керуючись п.п. 2 п. “б” ст. 34 Закону України  “ Про місцеве самоврядування в Україні ”,  виконавчий комітет сільської ради

 

В И Р І Ш И В  :

 

  1. Інформацію про роботу    соціальних    робітників    Чудейської сільської ради Влад С.О. та Лук’ян Р.Д., соціальних працівників з обслуговування одиноких громадян похилого віку та інвалідів Банческу М.Д. та Лук’ян О.Г. вважати задовільною.
  2. Рекомендувати соціальним робітникам  територіального центру Банческу М.Д., Лук’ян О.Г., соціальним працівникам сільської ради Влад С.О., Лук’ян Р.Д.:

- покращити роботу по роз’ясненню серед населення законодавчих актів, направлених на соціальний захист малозабезпечених верств населення, інвалідів всіх категорій, пристарілих громадян;

- тримати тісний зв'язок з виконавчим комітетом сільської ради Чудейською, КНП Чудейською амбулаторією загальної практики сімейної медицини щодо надання матеріальної допомоги, щорічного обстеження стану здоров’я громадян похилого віку та інвалідів.

3. До 15 серпня 2020 року соціальним працівникам сільської ради Влад С.О., Лук’ян Р.Д.  уточнити списки одиноких громадян, одиноко проживаючих, інвалідів сіл Чудей, Їжівці, Нова Красношора.

4. Соціальним робітникам Сторожинецького територіального центру Банческу М.Д., Лук’ян О.Г. забезпечити  своєчасне та якісне обслуговування одиноких громадян похилого віку, інвалідів.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Падурі В.М.

 

 

СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА                                             А.Д.ПІЦУЛ

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь