A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення виконкому №42 від 16.07.2020 року Про затвердження висновку органу опіки та піклування Чудейської сільської ради про підтвердження місця проживання дитини Пожога Д.К., 27.12.2010 р.н., для її тимчасового виїзду за межі України

Дата: 24.07.2020 11:59
Кількість переглядів: 321

  Фото без опису

Україна

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ЧУДЕЙСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ  РАДИ

СТОРОЖИНЕЦЬКОГО  РАЙОНУ  ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ   ОБЛАСТІ

 

Р І Ш Е Н Н Я  № 42

16 липня  2020 року                                                                     село  Чудей

 

 

Про затвердження висновку органу опіки

та піклування Чудейської сільської ради про

підтвердження місця проживання

дитини Пожога Д.К., 27.12.2010 р.н.,

для її тимчасового виїзду за межі України

 

 

Розглянувши висновок про підтвердження місця проживання дитини, Пожога Дар’ї Костянтинівни, 27.12.2010 р.н., для її тимчасового виїзду за межі України, заяву Пожога Олени Тодорівни, документи, передбачені пунктом  721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”, та інші документи, зібрані органом опіки  та піклування Чудейської сільської ради, встановлено, що дитина  проживає за адресою с. Чудей Сторожинецького району Чернівецької області, 2-й провулок Залізничної, буд. 6, разом із заявницею.

Враховуючи викладене, керуючись пп. 4 п. “б” ч. 1 ст. 34 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, частиною другою статті 19, частиною п’ятою статті 157 Сімейного кодексу України, пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866, беручи до уваги відсутність інформації про наявність рішення суду про визначення місця проживання дитини з іншим із батьків або відкриття провадження у справі щодо визначення місця проживання дитини, виконавчий комітет сільської ради

        

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок органу опіки  та піклування Чудейської сільської ради про підтвердження місця проживання дитини Пожога Дар’ї Костянтинівни, 27.12.2010 р.н. з її рідною матір’ю Пожога Оленою Тодорівною, 21.11.1991 р.н.,, для її тимчасового виїзду за межі України.

2. Попередити Пожога Олену Тодорівну про необхідність інформування орган опіки  та піклування Чудейської сільської ради про повернення дитини в Україну протягом місяця з дня в’їзду в Україну та про відповідальність, передбачену частиною сьомою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, за умисне порушення встановленого законом обмеження щодо строку перебування дитини за межами України

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника голови з питань діяльності виконавчих органів ради Падурі В.М.

Це рішення пред’являється під час перетинання державного кордону України та діє протягом одного року з дня набрання ним законної сили.

 Рішення набрало законної сили  26 липня 2020 року.

 

 

 

Сільський голова                                                          Піцул А.Д.                                                                        

                                                                                                                                                                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Фото без опису

УКРАЇНА

Чудейська сільська рада

Сторожинецького району

Чернівецької області

Виконавчий комітет

 

ВИСНОВОК

органу опіки та піклування

№ 1 від 16.07.2020 року

 

Про підтвердження місця проживання

дитини Пожога Д.К., 27.12.2010 р.н.,

для її тимчасового виїзду за межі України

 

 

Розглянувши заяву гр. Пожога Олени Тодорівни, 21.11.1991 р.н., про підтвердження місця проживання дитини Пожога Дар’ї Костянтинівни, 27.12.2010 р.н., для її тимчасового виїзду за межі України, виконавчий комітет Чудейської сільської ради встановив наступне:

  Розглянувши документи, подані заявником до органу опіки та піклування Чудейської сільської ради Сторожинецького району Чернівецької області, відвідавши дитину за місцем її проживання, встановлено, що дитина  Пожога Дар’я Костянтинівна, 27.12.2010 проживає з матір’ю Пожога Оленою Тодорівною, 21.11.1991 р.н., за адресою: с. Чудей Сторожинецького району Чернівецької області, 2-й провулок Залізничної, буд. 6.

Заявника повідомлено про необхідність інформування органу опіки та піклування Чудейської сільської про повернення дитини в Україну протягом місяця з дня в’їзду в Україну та про відповідальність, передбачену частиною сьомою статті 184  Кодексу України про адміністративні правопорушення за умисне порушення встановленого законом обмеження щодо строку перебування дитини за межами України.

 

 

 

Голова виконавчого комітету                                        Піцул А.Д.   

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь