A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення виконкому № 97 від 24.11.2020 року Про затвердження рішення комісії з питань захисту прав дітей

Дата: 03.12.2020 09:17
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

УКРАЇНА

Чудейська сільська рада

Чернівецького району

Чернівецької області

Виконавчий комітет

 

 Рішення 

 

від 24 листопада 2020 року                                                                        № 97

 

 

Про затвердження рішення комісії

з питань захисту прав дітей

 

 

        Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини" (зі змінами), розглянувши заяву мешканця смт. Красноїльськ Істратія Дмитра Дмитровича, а також його колишньої дружини Істратій Віри Степанівни та їх неповнолітнього сина Істратій Костянтина Дмитровича, 26.05.2006 р.н., про згоду на зустрічі із батьком за умови, що батько Істратій Дмитро Дмитрович буде чемно себе поводити, з огляду на той факт, що мати Істратій Віра Степанівна на даний час проживає разом із дітьми Істратій Костянтином Дмитровичем, 26.05.2006 р.н., та Істратій Іваном Дмитровичем, 26.05.2006 р.н., на території с. Чудей, вул. Л.Українки, 12, та враховуючи протокол засідання комісії з питань захисту прав дітей при виконавчому комітеті сільської ради №2 від 23.11.2020 року, виконавчий комітет Чудейської сільської ради, як орган опіки та піклування:

 

ВИРІШИВ:

 

         1. Затвердити рішення комісії з питань захисту прав дітецй згідно протоколу №2 від 23 листопада 2020 року, а саме:

1.1.  Встановити наступний  порядок зустрічей батька Істратія Дмитра Дмитровича з малолітнім сином Істратій Іваном Дмитровичем, 26.05.2006 р.н., та з неповнолітнім сином Істратій Костянтином Дмитровичем, 26.05.2006 р.н.:

- у вихідні дні з ночівлею (з суботи 10.00 год. по неділю 16.00 два рази  на місяць);

  • половину канікулярного періоду (з понеділка по середу у тижневих канікулах, на літніх канікулах по два тижня в місяць з 1 по 15 число місяця).
  1. 2.  Батькові Істратій Дмитру Дмитровичу 27.02.1982 р.н., при зустрічі із дітьми, ураховувати їх думку та бажання щодо зустрічі із ними.
    1. Наголосити на обов’язок громадянина Істратій Дмитра Дмитровича забезпечити належне виконання батьківських обов’язків, щодо виховання, розвитку та утримання своїх неповнолітніх дітей.   
    2. Батькам Істратій Дмитру Дмитровичу та Істратій Вірі Степанівні за два дні до зустрічі батька з дітьми обмінюватись інформацією щодо перебування дітей, враховувати при цьому стан їх здоров’я, розпорядок дня та інші обставини, що мають значення для організації зустрічей з ними.
    3. У разі, якщо побачення не відбулось у визначений день та час повністю або частково, то цей час переноситься на інший зручний для дітей табатька час та день.

2.  Відповідальність за організацію виконання даного рішення покласти на головного спеціаліста відділу соціального захисту та у справ дітей Попеску І.Д.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Падурі В.М.


 


Сільський голова                                                          Піцул А.Д.

                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь