A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Про початок розробки Стратегії розвитку громади на 2021-2027 рр.

Дата: 06.01.2021 22:59
Кількість переглядів: 510

Запрошуємо до участі в розробці Стратегії розвитку

Чудейської територіальної громади

Чудейська сільська рада за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» розпочинає роботу із розробки Стратегії розвитку Чудейської територіальної громади на 2021–2027 роки.

Стратегія – це план дій на сім років із чітким поетапним визначенням заходів та ресурсів для забезпечення подальшого розвитку нашої громади та комфортного проживання кожного її мешканця.

На етапі обговорення даного стратегічного документа в центрі уваги будуть системні проблеми з життя нашої спільноти, способи їх подолання, пріоритетні напрями розвитку та завдання на шляху змін. Тобто, всі ключові моменти, які дозволять Чудейській територіальній громаді стати успішною як в області, так і в Україні.

У відповідності до методу партнерства, ми, як орган влади, хочемо залучити до процесу стратегування жителів громади аби кожен висловив власні думки та пропозиції.

Тож, шановні жителі Чудейської територіальної громади, запрошуємо Вас долучатися:

- до участі в засіданнях робочої групи з розробки стратегії;

- до обговорення в доступний та зручний для Вас спосіб (через офіційний веб-сайт та сторінку сільської ради у мережі Facebook, електронною поштою на адресу chudeyskaotg@gmail.com, подавати письмові пропозиції до сільської ради).

Надані пропозиції будуть узагальнені фахівцями сільської ради та винесені на обговорення під час засідань робочої групи з розробки Стратегії.

Форми отримання та оприлюднення інформації щодо Стратегії можуть бути різними: тексти, фотографії, відео, аудіо, презентації тощо. Головне – спільно визначити, якою ми хочемо бачити нашу Чудейську територіальну громаду в результаті реалізації майбутньої Стратегії.

Якщо Ви бажаєте брати участь у розробці майбутньої стратегії розвитку громади заповніть форму за посиланням:  https://forms.gle/vqJNZd7r4ciD3Jhb9

Перше засідання робочої групи відбудеться 20 січня 2021 року в приміщенні Чудейської ЗОШ №1 (адреса: с.Чудей, вул.Карпатська, 16). Початок о 13:00.

Бажаючі взяти участь дистанційно мають зазначити свою електронну пошту під час попередньої реєстрації (за допомогою вказаної вище google-анкети). За відповідною адресою буде надіслано лінк для підключення.

Запрошуємо всіх небайдужих до розвитку Чудейської територіальної громади громади.

 

Спільними зусиллями ми зможемо зробити її найкращою!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь