A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення виконкому №24 від 16.03.2021 року Про внесення змін до рішення виконавчого комітету №5 від 15 січня 2021 року «Про затвердження рішення комісії з питань захисту прав дітей щодо доцільністості продовження терміну цілодобового перебування дит

Дата: 22.03.2021 14:11
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

УКРАЇНА

Чудейська сільська рада

Чернівецького району

Чернівецької області

Виконавчий комітет

 

 

Р І Ш Е Н Н Я  № 24

16 березня  2021 року                                                                  село  Чудей

 

 

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету

№5 від 15 січня 2021 року «Про затвердження рішення

комісії з питань захисту прав дітей щодо доцільністості

продовження терміну цілодобового перебування

дитини Шук Анни Василівни, 07.08.2019 року

народження в ОКНП «Чернівецький обласний

спеціалізований будинок дитини» м.Чернівці»

 

        Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Законів України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини" (зі змінами), відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 1 червня 2020 року № 585 «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах», та постанову Кабінету міністрів України від 1 червня 2020 року № 586 «Деякі питання захисту дітей в умовах боротьби з наслідками гострої респіраторної хвороби COVID–19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», враховуючи лист ОКНП «Чернівецький обласний спеціалізований будинок дитини» №51 від 16.02.2021 року, розглянувши клопотання відділу соціального захисту та у справах дітей Чудейської сільської ради щодо врахування рекомендацій комісії з питань захисту прав дітей, розглянувши наданий пакет документів та вивчивши умови проживання дитини Шук Анни Василівни, 07.08.2019 року народження, медичні документи, виключно в інтересах дитини Шук Анни Василівни, 07.08.2019 року народження, виконавчий комітет Чудейської сільської ради, як орган опіки та піклування:

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни у рішення виконавчого комітету № 5 від 15 січня 2021 року «Про затвердження рішення комісії з питань захисту прав дітей щодо доцільності продовження терміну цілодобового перебування дитини Шук Анни Василівни, 07.08.2019 року народження в ОКНП «Чернівецький обласний спеціалізований будинок дитини», а саме пункт 1.1. викласти в такій редакції:

1.1. «Вважати доцільним продовження терміну цілодобового перебування, та перебування у вихідні та святкові дні дитини Шук Анни Василівни, 07.08.2019 року народження, в ОКНП «Чернівецький обласний спеціалізований будинок дитини», терміном з 20 січня по 20 липня 2021 року, із застосуванням з 15.01.2021 року.

2. Попередити Шук Кристіну Сергіївну про те, що в разі не покращення житлово-побутових умов проживання, або ухилення від виконання своїх батьківських обов’язків, відділом соціального захисту та у справах дітей Чудейської сільської ради  ініціюватиметься питання про позбавлення її батьківських прав відносно дитини Шук Анни Василівни, 07.08.2019 року народження.

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника відділу соціального захисту та у справах дітей Попеску Ірину Дмитрівну.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Падурі В.М.
 

Сільський голова                                                          Піцул А.Д.

                       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь