A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Центр зайнятості інформує: Для кого є робота на Буковині

Дата: 27.05.2021 16:28
Кількість переглядів: 2782

Станом на 25 травня 2021 року у базі даних Чернівецької обласної служби зайнятості понад 700 вакансій. Є пропозиції роботи для фахівців з вищою освітою, а також в легкій промисловості, на виробництві та житлово-комунальному господарстві.

  • Впродовж травня спостерігаємо збільшення кількості вакансій сфери обслуговування, з’явилися вакансії кухарів, барменів, офіціантів, адміністраторів, - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Для фахівців з вищою освітою є 17 вакансій менеджерів, зокрема з оптової та роздрібної торгівлі, зі збуту, з туризму, із надання кредитів,  адміністративної та зовнішньоекономічної діяльності. Для шукачів роботи цієї категорії є  пропозиції роботи: спеціалістів державної служби (14 вакансій), інспекторів (13 вакансій), лікарів (10 вакансій), бухгалтерів (9 вакансій), начальників відділів поштового зв’язку (8 вакансій), фармацевтів (4 вакансії), головних бухгалтерів (3 вакансії), адміністраторів (3 вакансії), вчителів закладів загальної середньої освіти (2 вакансії). Також є вакансії архітектора, інженера з комп’ютерних систем, інженера-проектувальника, інженера-конструктора, начальника цеху, головного інженера, інженера з охорони праці, фахівця з публічних закупівель, модельєра-конструктора, логіста, кошторисника та інші.

Також на ринку праці завжди є потреба у фахівцях робітничих професій. Найбільша потреба у слюсарях (за різними напрямами) – 25 вакансій: з ремонту колісних транспортних засобів, з експлуатації та ремонту газового устаткування, механоскладальних робіт, з ремонту електроустаткування, а також ремонтники та сантехніки. Також є потреба у листоношах (24 вакансії), швачках (24 вакансії), водіях (23 вакансії), охоронцях (20 вакансій), електромонтажниках-схемниках (15 вакансій), кухарях (10 вакансій), токарях (8 вакансій), операторах заправних станцій (7 вакансій), майстрах (6 вакансій), касирах (5 вакансій), столярах (6 вакансій), офіціантах (4 вакансії), верстатниках деревообробних верстатів (4 вакансії). Є робота для кухонних працівників, прибиральників службових приміщень, контролерів енергонагляду, комірників та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь