A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення виконкому №63 від 27.08.2021 року Про підготовку закладів освіти Чудейської сільської територіальної громади до нового 2021/2022 навчального року в умовах адаптивного карантину

Дата: 03.09.2021 16:51
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

УКРАЇНА

Чудейська сільська рада

Чернівецького району

Чернівецької області

Виконавчий комітет

 

Р І Ш Е Н Н Я  № 63

27 серпня  2021 року                                                                   село  Чудей

 

Про підготовку закладів освіти

Чудейської сільської територіальної

громади до нового 2021/2022 навчального

року в умовах адаптивного карантину

 

         Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», «Про охорону праці», «Про пожежну безпеку», «Державних санітарних норм і правил влаштування, утримання загальноосвітніх навчальних закладів та організації навчального процесу», Положення про загальноосвітній навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 року № 778, з метою забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя учнів і працівників школи, створення належних умов для роботи закладу у новому 2021/2022 навчальному році, заслухавши усну доповідь голови сільської ради Піцул А.Д., виконавчий комітет сільської ради

 

В И Р І Ш И В  :

 

         1. Усну доповідь сільського голови Піцул А.Д. прийняти до відома.

2. Роботу по підготовці закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Чудейської територіальної громади, Школи мистецтв с. Чудей, до нового 2021/2022 навчального року вважати як таку, що проведена на належному рівні.

3. Визнати як задовільну проведену роботу керівниками закладів освіти щодо приведення у відповідність до протиепідемічних рекомендацій МОЗ України та Головного санітарного лікаря України стосовно підготовки закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти до нового навчального року в умовах адаптивного карантину.

4. Керівникам закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти Чудейської територіальної громади, директору Школи мистецтв с. Чудей:

4.1. Провести необхідну роботу з негайного усунення недоліків (за належністю), виявлених під час комісійного інспектування у серпні місяці 2021 року.

4.2. За сприянням відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Чудейської територіальної громади, безперервно тримати на контролі та забезпечувати наявність дезінфікуючих та миючих засобів в закладах освіти, тримати на контролі вакцинацію працівників, вихованців, учнів.

4.3. Утримувати на належному рівні матеріальну базу закладів освіти, закладу початкової мистецької освіти.

4.4. Вчасно та з дотриманням рекомендацій ДОН та ІППОЧО складати внутрішньошкільну документацію, вчасно здавати звітність.

4.5. Провести всі необхідні заходи для підготовки загальноосвітніх навчальних закладів та дошкільних навчальних закладів, Школи мистецтв с. Чудей до нового опалювального сезону у 2020/2021 н.р.

4.6. Організувати гаряче харчування вихованців та учнів пільгових категорій згідно вимог чинного законодавства, з урахуванням умов адаптивного карантину, відповідно до встановленого рівня епідеміологічної небезпеки.

5. Директору Їжівського ліцею Іонашку О.В., директору Чудейського Ліцею №2 Гашпан О.М., директору Чудейського ліцею №1 Петрешеску Р.Е.:

5.1. Вжити необхідних заходів із педагогічними працівниками, учнями та їх батьками з метою підвищення рівня якості освіти для якісного складання учнями 11-х класів ДПА у формі ЗНО.

         6. Відповідальність за організацію виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Кіфу О.К.

         7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову сільської ради Піцул А.Д.

        

СІЛЬСЬКИЙ  ГОЛОВА                                       А.Д. ПІЦУЛ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь