A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ЧУДЕЙСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 11.10.2021 17:01
Кількість переглядів: 291

ЗАПРОШУЄМО ДО ОБГОВОРЕНЬ ПРОЄКТУ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ЧУДЕЙСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

 

З 12 жовтня по 11 листопада цього року буде відбуватись громадське обговорення проєкту стратегії розвитку Чудейської територіальної громади на 2021–2027 рр. та Плану її реалізації на 2021–2023 рр.

Під час громадських консультацій, спрямованих на знайомство з Вашою думкою стосовно представленого проєкту, ми розраховуємо на Ваші зауваження, коментарі та пропозиції. Вони  дозволять  доповнити або розширити пропозиції щодо як щодо можливих напрямків розвитку громади в цілому, так і конкретних проєктних ідей Плану з реалізації стратегії.  

Нам важливо почути думки кожного мешканця громади, який прагне долучитись до публічного обговорення проєкту Стратегії (Завантажити) та першого плану її реалізації (Завантажити). Крім цього, друкований текст можна переглянути у Чудейській сільській раді та в адміністративних будинках старост населених пунктів громади.

 Просимо Вас до 11 листопада  включно на електронну адресу  надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних згідно формуляру (Завантажити) або (та) у формі картки технічного завдання проєктної ідеї (Завантажити). Також зауваження та пропозиції приймаються в адміністративних будинках населених пунктів громади Чудейської сільської ради.

 За необхідності та можливості проводитимуться громадські обговорення в приміщенні адміністративної будівлі Чудейської сільської ради (с.Чудей, вул.Карпатська, 2). Контактною особою з питань громадських обговорень проекту Стратегії розвитку Чудейської територіальної громади та Плану з її реалізації є Биндю Артур Георгійович (тел.61-2-59, e-mail: chudeyskaotg@gmail.com).

В подальшому робочою групою усі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані у єдиний документ, та передані на розгляд сесії Чудейської сільської ради для затвердження.

Нагадаємо, що підготовка цього важливого документу проходила за участю представників населених пунктів громади, її старостатів, депутатів, представників підприємств, установ, незалежно від форм власності, приватних підприємців, громадських активістів, фахівців та посадових осіб органу місцевого самоврядування за експертної підтримки Програми U-LEAD з Європою.

У результаті роботи зі стратегічного планування розвитку Чудейської територіальна громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність та стратегічно розподілити ресурси.

Громадське обговорення проводиться відповідно до розпорядження Чудейського сільського голови від 11.10.2021 року №426 «Про проведення громадських обговорень та слухань з обговорення проєкту стратегії розвитку Чудейської територіальної громади на 2021–2027 рр. та Плану її реалізації на 2021–2023 рр.»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь