A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення виконкому №88 від 19.11.2021 року Про стан дотримання законності та правопорядку на території Чудейської сільської територіальної громади

Дата: 26.11.2021 10:46
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

УКРАЇНА

Чудейська сільська рада

Чернівецького району

Чернівецької області

Виконавчий комітет

 

 

Р І Ш Е Н Н Я  № 88

 

19 листопада  2021 року                                                                   село  Чудей

 

Про стан дотримання законності та

правопорядку на території  Чудейської

сільської територіальної громади

 

          Заслухавши письмову доповідь ДОП відділення поліції №1 (м. Сторожинець) ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області, капітана поліції Богдана Дробницького, керуючись ст.38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет сільської ради

 

В И Р І Ш И В  :

           1. Доповідь ДОП відділення поліції №1 (м. Сторожинець) ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області, капітана поліції Богдана Дробницького з населенням громади стосовно боротьби із злочинністю та правопорушеннями на території населених пунктів Чудейської сільської територіальної громади взяти до відома (доповідь додається).

2. Працівникам сільської ради, членам виконавчого комітету проводити серед населення роз’яснювальну роботу щодо необхідності участі громадян  в охороні громадського порядку, профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю.

3. Сприяти виявленню та постановки на облік осіб, які зловживають спиртними напоями, вчиняють правопорушення, вживають наркотичні засоби або психотропні речовини з метою застосування до них заходів впливу відповідно до чинного законодавства.

         4. Попередити власників торговельних та розважальних закладів дотримуватись затвердженого режиму роботи закладів, не допускати порушень вимог законодавства про тишу згідно зі статтею 182 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

         5. Сприяти у здійсненні контролю за режимом роботи розважальних закладів, закладів культури та за поведінкою  молоді у вечірній час, дотримання вимог законодавства щодо заборони реалізації спиртних напоїв, тютюнових виробів серед дітей та молоді.

         6. Вживати заходів у взаємодії із органами поліції щодо припинення та недопущення діяльності закладів із ігровими автоматами.

       6. Рекомендувати директорам закладів освіти Чудейської сільської територіальної громади активізувати роботу по правовому вихованню учнів, пропаганді здорового способу життя, попередженню правопорушень серед неповнолітніх, контролювати питання щодо відвідування занять учнями та спільно з працівниками відділення поліції №1 (м. Сторожинець) ЧРУП ГУНП в Чернівецькій області проводити зустрічі з учнями школи на предмет профілактики та попередження скоєння протиправних дій неповнолітніми. 

       7. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василя ПАДУРІ.

           8. Контроль    за    виконанням   даного    рішення    покласти   на  голову Чудейської сільської ради Анатолія ПІЦУЛ.

 

 

 

 

  СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА                                         Анатолій ПІЦУЛ

 

                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь