A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення виконкому №19 від 22.03.2022 року Про заборону розведення багать та випалювання стерні, сухої рослинності та сміття

Дата: 28.03.2022 09:55
Кількість переглядів: 455

 

УКРАЇНА

 ЧУДЕЙСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

22 березня 2022 року

с. Чудей

№ 19

 

 

Про заборону розведення багать та

випалювання стерні, сухої рослинності

 та сміття

 

Розглянувши лист Чернівецької обласної військової адміністрації від 14.03.2022 року №01-62/50-443 щодо заборони розведення багать та випалювання стерні, сухої рослинності та сміття на землях лісового фонду, торфовищах, в сільгоспугіддях, лісосмугах, заплавах річок та вздовж доріг, відповідно до ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст.19 Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища», ст.ст. 21 та 35-1 Закону України «Про відходи», керуючись п.12 ст. 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет сільської ради

В И Р І Ш И В :

1. Заборонити спалювання розведення багать та випалювання стерні, сухої рослинності, опалого листя та сміття на території населених пунктів громади.
2. Депутатам сільської ради, членам виконавчого комітету сільської ради, працівникам апарату сільської ради постійно проводити роз’яснювальну роботу з мешканцями громади про недопущення спалення стерні, сухої рослинності, опалого листя та сміття, а також вивозу сміття у несанкціоновані місця на території населених пунктів громади.
3. Секретарю виконавчого комітету Мотреску Р.А. розмістити на дошках оголошення та на сайті громади відповідну інформацію та попередити мешканців громади про відповідальність передбачену ст.ст. 77, 77-1, 83 та 152 КУпАП за порушення відповідних норм. 
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василя ПАДУРІ.

        

СІЛЬСЬКИЙ  ГОЛОВА                                         Анатолій ПІЦУЛ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь