A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Ідентифікація особи, що втратила паспорт

Дата: 28.09.2022 13:49
Кількість переглядів: 406

Для багатьох внутрішньо переміщених осіб, які в умовах евакуації втратили всі документи,важливим є питання відновлення паспорта громадянина України.Основним способом ідентифікації при цьому є отримання даних про особу з Єдиного державного демографічного реєстру, куди внесено інформацію про всіх осіб, яким оформлювалися нові ID-паспорти.

Слід мати на увазі, що паспорт громадянина України зразка 1994 року на сьогодні є морально застарілим документом, підроблення якого можливе навіть у домашніх умовах. Якщо для оформлення документів заявником подається внутрішній паспорт-книжечка зразка 1994 року, ідентифікація проводиться за даними про особу, які зберігаються на паперових носіях у картотеках територіального підрозділу ДМС, яким видавався паспорт.

Якщо доступу до картотек немає (актуально для територій, тимчасово окупованих російсько-терористичними військами – ОРДЛО та Крим), ідентифікацію може бути проведено за інформацією про особу відповідно до наявних державних та єдиних реєстрів, інших інформаційних баз, що перебувають у власності держави або підприємств, установ та організацій.

При цьому, підрозділом ДМС направляються запити для отримання інформації з наявних державних та єдиних реєстрів, інформаційних баз, картотек, у тому числі фотозображення особи, яка дасть змогу ідентифікувати особу. В процесі перевірки береться до уваги вся інформація, яку повідомив заявник під час відвідування підрозділу міграційної служби.У таких випадках можливе суттєве збільшення терміну перевірки наданої заявником інформації та надання підрозділом дозволу на друк паспорта.

Управління ДМС у Чернівецькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь