A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ЩО РОБИТИ, ЯКЩО В ЗАСТОСУНКУ «ДІЯ» НЕ ВІДОБРАЖАЄТЬСЯ ПЕНСІЙНЕ ПОСВІДЧЕННЯ?

Дата: 17.10.2022 14:09
Кількість переглядів: 187

#електронне_пенсійне_посвідчення

#пенсійне_посвідчення_в_дії

#електронний_документ

 

За результатами співпраці Міністерства цифрової трансформації України та Пенсійного фонду України  пенсійне посвідчення стало доступним для громадян у вигляді цифрового документа в мобільному застосунку «Дія».

 

Електронне відображення пенсійного посвідчення зявляється у тих, кому посвідчення видане після 2014 року. Пенсійне посвідчення одержувача пенсії за віком підтягнеться в «Дії» автоматично, одержувачам інших видів пенсій необхідно завантажити посвідчення самостійно.

 

Пенсіонерам, які отримували пенсійні посвідчення у вигляді книжечки, для можливості відображення в «Дії» слід замінити документ старого зразка на новий, звернувшись до Пенсійного фонду України online (через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Фонду) або до будь-якого з сервісних центрів Фонду.

 

Електронне відображення пенсійного посвідчення має таку ж юридичну силу, як і пенсійне посвідчення, отримане в органі Пенсійного фонду України та підтверджує призначення пенсії.

 

Тобто у разі відсутності пенсійного посвідчення в «Дії»  необхідно завантажити документ в застосунок самостійно або ж замінити наявне посвідчення, звернувшись до Пенсійного фонду України online (через особистий кабінет на вебпорталі електронних послуг Фонду) чи до будь-якого з сервісних центрів Фонду.

 

Відповіді на питання щодо електронного пенсійного посвідчення в застосунку «Дія» можна також знайти у відеоматеріалі ПФУ за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=edBBex7NmKk&t=4s



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь