Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Обґрунтування закупівлі за передметом 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція. Яйце куряче 03142500-3 Яйця за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

Дата: 25.12.2023 12:59
Кількість переглядів: 19

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товару: 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція.  Яйце куряче  03142500-3 Яйця

за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Чудейська сільська рада

1.2. місцезнаходження  замовника: с. Чудей вул.Карпатська 2, Чернівецького району Чернівецької області

1.3. ідентифікаційний код замовника:04416683

1.4.  категорія замовника: Державний замовник

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): товару яйце куряче  03142500-3 Яйця за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями (закупівля здійснюється відповідно до норм постанови КМУ від 12.10.2022 № 1178 (зі змінами та доповненнями), ідентифікатор закупівлі: UA-2023-12-21-023024-a

3. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
121 500 грн . ( Сто двадцять одна тисяча п’ятсот гривень, 00 копійок. з ПДВ. При визначені очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено аналіз ринку, розглянуто загальнодоступну інформацію, яка міститься у відкритих джерелах (на сайтах постачальників).

4. Розмір бюджетного призначення: 121 500 грн . ( Сто двадцять одна тисяча п’ятсот гривень, 00 копійок.

5. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Обсяг закупівлі визначається на підставі змін до річного плану, а також з урахуванням потреби замовника до кінця 2024 року і становить 22500 шт.

Технічні та якісні характеристики та інші характеристики предмета закупівлі

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

Технічні вимоги до предмета закупівлі

(детальний опис предмету закупівлі)

Яйце куряче

 

22500

Яйце куряче столове 2 категорії Яйце куряче столове 2 вагової категорії класу «А». Відповідність до чинних ДСТУ. Яйця повинні бути категорії вагою від 44 до 54 грам столові, поверхня чиста, ціла, не ушкоджена, міцна. Кожне яйце промарковане штампом зазначенням категорії яєць. Розфасовані в лотки. Виробник Україна.

2.Маркувння та якість: згідно діючих ДСТУ.                                                                                                  

 

  1. ДК 021:2015 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція. ДК 021:2015: 03142500-3 Яйця: діючим ДСТУ, іншим технічним умовам діючим в Україні.

1.1.Кожна партія товару повинна бути окремо розфасована відповідно до заявки Замовника та мати супроводжувальні документи, що підтверджують якість товару із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму.                                                                                                                      1.2.Кожна партія повинна супроводжуватись передбаченими законодавством документами. Продукти приймаються лише за наявності супровідних документів, що підтверджують їх походження, безпечність і якість. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов’язкова.                                                                                                                                                                1.3.Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом згідно з правилами перевезення продовольчих продуктів.                                                                                                                     1.4.Доставка Замовнику та розвантаження товару здійснюється Учасником (Постачальником) за рахунок Учасника.                                                                                                                                              1.5.Вартість доставки та розвантаження включається в цінову пропозицію.                                                       1.6.У разі поставки неякісного товару або не відповідного товару, такий товар повертається Учаснику (Постачальнику) або підлягає обміну за рахунок Учасника.

1.7.Тара повинна забезпечувати повну цілісність товару при транспортуванні. Вартість тари (упаковки) включено в загальну вартість товару. Тара (упаковка) – незворотна. Тара та упаковка повинна бути виготовлена з матеріалів, дозволених для використання в Україні.   

         Замовник має право зробити вибіркове лабораторне дослідження товару, який був поставлений за договором, на якість та відповідність санітарно-гігієнічним нормам.

Витрати Замовника на лабораторне дослідження в повному обсязі відшкодовує Учасник (Постачальник)                                     

2.1. Товар поставляється   за заявкою замовника  в робочі дні в кількості відповідно до поданої заявки.

2.2.Розвантаження Товару здійснюється за рахунок Постачальника.

3. Місце поставки Товару:  Освітні заклади Чудейської сільської ради

3.1.Назва та адреса закладів:

№ з/п

Назва закладу,  адреса

  1.  

с. Їжівці вул. Головна 68, (ліцей)

  1.  

 с. Чудей, вул. Карпатська 16 (ліцей)

  1.  

с. Їжівці вул. Штефан чел Маре 154, (гімназія)

  1.  

 с. Їжівці вул. Г.Бостан 43, (здо)

  1.  

с. Чудей, вул. М.Емінеску 61 (ліцей)

  1.  

с. Чудей вул.Довбуша (здо)

  1.  

с. Чудей вул., Горіхова (гімназія)

  1.  

с. Череш вул.,  Шкільна 14 (гімназія )

  1.  

с. Череш вул.,   Серетська 8  (здо)

  1.  

с. Буденець вул. Сторожинецька 42 (гімназія)

  1.  

с. Буденець вул. Ясельна 8 (здо)

 

 Вимоги до транспорту:

  1. Поставка Товару здійснює Постачальник своїм транспортом.
  2. Товар доставляється спеціалізованим транспортом, який відповідає санітарним нормам щодо  транспортування  харчових продуктів і  санітарної книжки водія - експедитора обов'язкова при постачанні товару.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь