Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Обґрунтування закупівлі за передметом овочі та фрукти, :03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

Дата: 10.01.2024 14:23
Кількість переглядів: 29

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товару: овочі та фрукти, :03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Чудейська сільська рада

1.2. місцезнаходження  замовника: с. Чудей вул.Карпатська 2, Чернівецького району Чернівецької області

1.3. ідентифікаційний код замовника:04416683

1.4.  категорія замовника: Державний замовник

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): товару овочі та фрукти, :03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями (закупівля здійснюється відповідно до норм постанови КМУ від 12.10.2022 № 1178 (зі змінами та доповненнями), ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-05-000260-a

3. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

663000,00 грн. (Шістсот шістдесят три тисячі  гривень, 00 копійок) з ПДВ. При визначені очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено аналіз ринку, розглянуто загальнодоступну інформацію, яка міститься у відкритих джерелах (на сайтах постачальників).

4. Розмір бюджетного призначення: 663000,00 грн. (Шістсот шістдесят три тисячі  гривень, 00 копійок) з ПДВ

5. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Обсяг закупівлі визначається на підставі змін до річного плану, а також з урахуванням потреби замовника до кінця 2024 року і становить 28250 кг

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

 

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі з огляду на специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації (у разі потреби – планам, кресленням, малюнкам чи опису предмета закупівлі) та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в  тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість поставки товару відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

В місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  "або еквівалент".

В місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином, вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.

 

ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА (СПЕЦИФІКАЦІЯ)

№ з/п

Найменування товару

Основні характеристики

Підтверджено / не підтверджено

1.

цибуля

 

 

Товар повинен бути урожаю 2023- 2024років

 

2.

буряк

 

3.

морква

 

4.

капуста

 

5.

Часник

 

6.

яблуко

 

7.

апельсин

 

8.

лимон

 

9.

банан

 

10.

Тиква

 

1. Учасник поставляє Товар, який повинен відповідати діючим ДСТУ.

2. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (товарно-транспортна накладна, видаткова накладна, чи інший документ, що підтверджує  походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.

3. Завантаження та  розвантаження товару здійснюється  представниками Учасника.

4. Товар, що буде постачатись за договором, не повинен мати дефектів товарного вигляду, повинен бути упакований Учасником таким чином, щоб виключати псування або нищення його на період поставки, мати термін придатності на момент поставки не менше 80% від терміну, визначеного виробником для даного виду товару та за умови його збереження відповідно до встановлених норм і правил зберігання.

5.  Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом одного дня.

Для підтвердження безпечності та якості продукції, учаснику необхідно подати в складі пропозиції наступні документи:

- документи про якість (протоколи на вміст ГМО, протоколи якості /або інші документи)

встановлені діючим законодавством (на вибір учасника, копія (-ії));

- експлуатаційний дозвіл, відповідно вимог Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»;

 

 «З умовами технічного завдання ознайомлені, з вимогами до постачання погоджуємось»

Особливі вимоги:

 

       - Доставка Товару, проведення навантажувально-розвантажувальних робіт, забезпечується Постачальником власними силами. Постачальник гарантує Замовнику беззаперечну доставку Товару до закладу Замовника в певний час,  необхідній кількості, без пошкоджень, безпосередньо та відповідно до вимог Замовника.  

    Поставка товару буде відбуватися дрібнооптовими партіями згідно заявок Замовника заявкам. Свою згоду на виконання даної вимоги Учасник підтверджує гарантійним листом

 

Учасник-переможець (Постачальник) зобов’язаний:

Поставка Товару здійснюється Постачальником за заявками Замовника кожного вівторка  до _12:00_ год.

 Кожна партія товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його якість та безпеку.

Виконання даної вимоги Учасник підтверджує гарантійним листом.

Забороняється завозити недоброякісний товар. На недоброякісний товар складається акт і такий товар повертається постачальнику. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.

        - При поставці кожної окремої партії товару забезпечити наявність у водія та експедитора чинної особової медичної книжки.

        - Здійснювати поставку товару санітарно-очищеним транспортом.

 

 

 

Пропозиції, що не відповідають усім вказаним вимогам, відхиляються.

№ з/п

Назва закладу,  адреса

  1.  

с. Їжівці вул. Головна 68, (ліцей)

  1.  

 с. Чудей, вул. Карпатська 16 (ліцей)

  1.  

с. Їжівці вул. Штефан чел Маре 154, (гімназія)

  1.  

 с. Їжівці вул. Г.Бостан 43, (здо)

  1.  

с. Чудей, вул. М.Емінеску 61 (ліцей)

  1.  

с. Чудей вул.,Довбуша (здо)

  1.  

с. Чудей вул., Горіхова (гімназія)

  1.  

с. Череш вул.,  Шкільна 14    (гімназія )

  1.  

с. Череш вул.,   Серетська 8   (здо)

  1.  

с. Буденець вул. Сторожинецька 42  (гімназія)

  1.  

с. Буденець вул. Ясельна 8 (здо)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь