Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Обґрунтування закупівлі за передметом Молоко та сметана, 15510000-6 Молоко та вершки за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

Дата: 11.01.2024 08:33
Кількість переглядів: 22

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товару: Молоко та сметана, 15510000-6 Молоко та вершки за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Чудейська сільська рада

1.2. місцезнаходження  замовника: с. Чудей вул.Карпатська 2, Чернівецького району Чернівецької області

1.3. ідентифікаційний код замовника:04416683

1.4.  категорія замовника: Державний замовник

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): товару Молоко та сметана, 15510000-6 Молоко та вершки за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями (закупівля здійснюється відповідно до норм постанови КМУ від 12.10.2022 № 1178 (зі змінами та доповненнями), ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-09-004453-a

3. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

468 000 грн. (Чотириста шістдесят вісім тисяч, 00 копійок) з ПДВ. При визначені очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено аналіз ринку, розглянуто загальнодоступну інформацію, яка міститься у відкритих джерелах (на сайтах постачальників).

4. Розмір бюджетного призначення: 468 000 грн. (Чотириста шістдесят вісім тисяч, 00 копійок) з ПДВ

5. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Обсяг закупівлі визначається на підставі змін до річного плану, а також з урахуванням потреби замовника до кінця 2024 року і становить 12950 кг

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

 

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі з огляду на специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації, та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в  тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість поставки товару відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

В місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  "або еквівалент".

В місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином, вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.

 

ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА

 

Предмет закупівлі:

ДК 021:2015 15510000-8

Сметана (кг)

Вимоги до сировини

Молоко коров’яче не нижче 1 сорту, кислотністю не більше 200 Т, густиною не менше ніж 1030 кг/м3, без ГМО, без сторонніх присмаків і запахів. Не дозволено вміст бактерій та патогенних мікроорганізмів. Вміст токсичних елементів, мікотоксинів, антибіотиків, пестицидів, гормональних препаратів, радіонуклідів не повинні перевищувати допустимі встановлені рівні.

Зовнішній вигляд і консистенція

Однорідна, в’язка.

Смак, запах, колір

Чистий, кисломолочний, з присмаком і ароматом властивим пастеризованому продукту. Колір: білий з кремовим відтінком, рівномірний за всією масою.

Споживча тара

Плівка – пакети або пластик ємністю не менше 0,4 кг.

Масова частка жиру

20%

Маркування

Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Оцінка якості

ДСТУ 4418:2005

Предмет закупівлі:

 

Молоко коров’яче пастеризоване (кг)

 

Споживча тара

Споживча тара – плівка або пакети із комбінованого матеріалу. Кожен пакет продукту повинен мати такі позначення, нанесені друкарським способом: найменування і адресу підприємства-виробника або товарний знак; повне найменування продукту, маса (об’єм) склад продукту за рецептурою, дата виготовлення; кінцевий термін реалізації або дату виготовлення і термін придатності до споживання; харчова та енергетична цінність продукту; позначення технічних умов

Масова частка жиру

2,5% (2,6%),

Зовнішній вигляд і консистенція

Молоко коров’яче питне пастеризоване жирністю натуральне - однорідна рідина без осаду, пластівців білка, грудочок жиру, смак та запах чисті, без сторонніх, не притаманних свіжому молоку присмаків та запахів – не гірке, не кисле, рівномірний за всією масою, однорідної не тягучої консистенції. Строк придатності від 72 годин до 10 діб з моменту отримання товару на склад Замовника.

Смак, запах, колір

смак та запах чисті, без сторонніх, не притаманних свіжому молоку присмаків та запахів – не гірке, не кисле, колір білий

Оцінка якості

ДСТУ 2661:2010 Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вимогам ДСТУ, ТУ

Особливі вимоги:

 

 Учасник у складі пропозиції повинен надати копію ЕКСПЕРТНОГО ВИСНОВКУ проб харчових продуктів, виданого не раніше ніж за 60 днів до дати оголошення торгів, від лабораторії, яка пройшла акредитацію відповідно до вимог ДСТУ.

       - Доставка Товару, проведення навантажувально-розвантажувальних робіт, забезпечується Постачальником власними силами. Постачальник гарантує Замовнику беззаперечну доставку Товару до закладу Замовника в певний час,  необхідній кількості, без пошкоджень, безпосередньо та відповідно до вимог Замовника.  

    Поставка товару буде відбуватися дрібнооптовими партіями згідно заявок Замовника заявкам. Свою згоду на виконання даної вимоги Учасник підтверджує гарантійним листом

 

Учасник-переможець (Постачальник) зобов’язаний:

Поставка Товару здійснюється Постачальником за заявками Замовника кожного робочого дня до _12:00_ год.

 Кожна партія товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його якість та безпеку.

Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинна містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.

Виконання даної вимоги Учасник підтверджує гарантійним листом.

Забороняється завозити недоброякісний товар. На недоброякісний товар складається акт і такий товар повертається постачальнику. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.

 

        - При поставці кожної окремої партії товару забезпечити наявність у водія та експедитора чинної особової медичної книжки.

        - Здійснювати поставку товару санітарно-очищеним транспортом.

Пропозиції, що не відповідають усім вказаним вимогам, відхиляються.

 

Заклади поставки

№ з/п

Назва закладу,  адреса

  1.  

с. Їжівці вул. Головна 68, (ліцей)

  1.  

 с. Чудей, вул. Карпатська 16 (ліцей)

  1.  

с. Їжівці вул. Штефан чел Маре 154, (гімназія)

  1.  

 с. Їжівці вул. Г.Бостан 43, (здо)

  1.  

с. Чудей, вул. М.Емінеску 61 (ліцей)

  1.  

с. Чудей вул.,Довбуша (здо)

  1.  

с. Чудей вул., Горіхова (гімназія)

  1.  

с. Череш вул.,  Шкільна 14    (гімназія )

  1.  

с. Череш вул.,   Серетська 8   (здо)

  1.  

с. Буденець вул. Сторожинецька 42  (гімназія)

  1.  

с. Буденець вул. Ясельна 8 (здо)

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь