Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Обґрунтування закупівлі за передметом Сир твердий, сир кисломолочний , 15540000-5 Сирні продукти

Дата: 11.01.2024 16:40
Кількість переглядів: 29

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товару: Сир твердий, сир кисломолочний , 15540000-5 Сирні продукти

за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

(оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Чудейська сільська рада

1.2. місцезнаходження  замовника: с. Чудей вул.Карпатська 2, Чернівецького району Чернівецької області

1.3. ідентифікаційний код замовника:04416683

1.4.  категорія замовника: Державний замовник

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): товару Сир твердий, сир кисломолочний , 15540000-5 Сирні продукти за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями (закупівля здійснюється відповідно до норм постанови КМУ від 12.10.2022 № 1178 (зі змінами та доповненнями), ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-09-006064-a

3. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
420 000,00 грн. ( Чотириста двадцять тисяч  гривень 00 копійок) з ПДВ. При визначені очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено аналіз ринку, розглянуто загальнодоступну інформацію, яка міститься у відкритих джерелах (на сайтах постачальників).

4. Розмір бюджетного призначення: 420 000,00 грн. ( Чотириста двадцять тисяч  гривень 00 копійок) з ПДВ.

5. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Обсяг закупівлі визначається на підставі змін до річного плану, а також з урахуванням потреби замовника до кінця 2024 року і становить 4150 кг

 

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

 

Замовник самостійно визначає необхідні технічні характеристики предмета закупівлі з огляду на специфіку предмета закупівлі, керуючись принципами здійснення закупівель та з дотриманням законодавства.

Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації, та іншим вимогам до предмета закупівлі, що містяться в  тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість поставки товару відповідно до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

В місцях, де технічна специфікація містить посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз  "або еквівалент".

В місцях, де технічна специфікація містить посилання на стандартні характеристики, технічні регламенти та умови, вимоги, умовні позначення та термінологію, пов’язані з товарами, роботами чи послугами, що закуповуються, передбачені існуючими міжнародними, європейськими стандартами, іншими спільними технічними європейськими нормами, іншими технічними еталонними системами, визнаними європейськими органами зі стандартизації або національними стандартами, нормами та правилами, біля кожного такого посилання вважати вираз «або еквівалент». Таким чином, вважається, що до кожного посилання додається вираз «або еквівалент».

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника.

 

ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА (СПЕЦИФІКАЦІЯ)

 

Предмет закупівлі:

ДК 021:2015 15540000-5

 

Предмет закупівлі:

 

Сир кисломолочний (кг) 

Зовнішній вигляд і консистенція. Смак, запах, колір

Сир кисломолочний  - консистенція та зовнішній вигляд: м’яка, мазка або розсипчаста. Дозволено незначну крупінчастість та незначне виділення сироватки. Сир кисломолочний повинен бути білого, біло-кремового кольору, зі смаком свіжого кисломолочного продукту, мати – розсипчасту, м’яку та суху консистенцію без ознак прокислого продукту. Не має бути стороннього запаху та смаку, а також плісняви, гнилі, домішок.

Споживча тара. Оцінка якості.

Продукт має бути фасований у поліетиленові пакети, вага не більше 1 кг. Пакування здійснюють способом, який гарантує зберігання продукту відповідно стандарту. Без ГМО. Якість товару повинна відповідати ДСТУ 4554:2006. Маркування Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

Предмет закупівлі:

 

Сир твердий  (кг)

Масова частка жиру

не менше – 45-55%

Зовнішній вигляд і консистенція. Смак, запах, колір

Виготовлений  з коров`ячого молока. Колір - однорідний за всією масою, від білого до жовтого. Консистенція – пластична, ніжна, однорідна за своєю масою. Поверхня чиста, рівна, покрита захисним покриттям.

Споживча тара

Форма головки – брусок або сфера. Розфасований по 3 – 5 кг.

 

Оцінка якості.

По якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам, не містити ГМО, без домішок, що заборонені для харчування дітей.

Маркування Державною мовою згідно з вимогою Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів».

 

Особливі вимоги:

 

 Учасник у складі пропозиції повинен надати копію ЕКСПЕРТНОГО ВИСНОВКУ проб харчових продуктів, виданого не раніше ніж за 70 днів до дати оголошення торгів, від лабораторії, яка пройшла акредитацію відповідно до вимог ДСТУ.

       - Доставка Товару, проведення навантажувально-розвантажувальних робіт, забезпечується Постачальником власними силами. Постачальник гарантує Замовнику беззаперечну доставку Товару до закладу Замовника в певний час,  необхідній кількості, без пошкоджень, безпосередньо та відповідно до вимог Замовника.  

    Поставка товару буде відбуватися дрібнооптовими партіями згідно заявок Замовника заявкам. Свою згоду на виконання даної вимоги Учасник підтверджує гарантійним листом

 

Учасник-переможець (Постачальник) зобов’язаний:

Поставка Товару здійснюється Постачальником за заявками Замовника кожного робочого дня до _12:00_ год.

 Кожна партія товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його якість та безпеку.

Документи, що супроводжують товар та упаковка товару повинна містити чітку інформацію про дату виготовлення товару.

Виконання даної вимоги Учасник підтверджує гарантійним листом.

Забороняється завозити недоброякісний товар. На недоброякісний товар складається акт і такий товар повертається постачальнику. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, постачальник повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 8 годин.

 

        - При поставці кожної окремої партії товару забезпечити наявність у водія та експедитора чинної особової медичної книжки.

        - Здійснювати поставку товару санітарно-очищеним транспортом.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь