Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рішення виконкому №10 від 06.02.2024 року Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чудейської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області у 2023 році

Дата: 12.02.2024 13:45
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

УКРАЇНА

ЧУДЕЙСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ЧЕРНІВЕЦЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

06 лютого 2024 р.                   с. Чудей                              № 10

 

 

Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чудейської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області у 2023 році

 

         Заслухавши інформацію сільського голови Анатолія ПІЦУЛ, усну доповідь голови адміністративної комісії сільської ради Ромени МОТРЕСКУ щодо роботи адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чудейської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області у 2023 році, керуючись п. б ч. 4 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет сільської ради:

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Інформацію керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Ромени МОТРЕСКУ щодо роботи адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чудейської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області у 2023 році взяти до відома (додається).
  2. Адміністративній комісії продовжувати здійснювати суворе дотримання вимог законодавства щодо своєчасного розгляду справ про адміністративні правопорушення та винесення постанов, а також забезпечення виконання даних постанов.
  3. Адміністративній комісії вживати заходів з інформаційної та роз’яснювальної роботи серед населення громади з питань, які належать до функцій комісії, відповідно до чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Чудейської сільської ради Ромену МОТРЕСКУ.

 

СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА                                               Анатолій ПІЦУЛ

 

 

 

 

Додаток

                                                                                  до рішення виконкому 

                 від 06.02.2024 року № 10

 

Інформація щодо роботи адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чудейської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області у 2023 році

 

Відповідно до п. б ч. 4 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Кодексу України про адміністративні правопорушення адміністративна комісія при виконавчому комітеті Чудейської сільської ради має повноваження на розгляд адміністративних справ про адміністративні правопорушення, передбачених частиною 1 статті 218 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Завданням адміністративної комісії є розгляд справ про адміністративні правопорушення та винесення постанов, всебічне, повне і об’єктивне з’ясовування обставин кожної справи, вирішення їх в точній відповідності із законом, забезпечення виконання винесених постанов, а також  виявлення причин та умов, що сприяють вчиненню адміністративних правопорушень.

Протягом 2023 року проведено 7 засідань адміністративної комісії з розгляду адміністративних матеріалів. Станом на 01 січня 2023 року на розгляд адміністративної комісії надійшло 13 справ (протоколів) про адміністративні правопорушення, з них:

  • 2 протоколи складені уповноваженими особами органів внутрішніх справ за ст.152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» Кодексу України про адміністративні правопорушення (йдеться про спалювання сухостою та сміття);

- 1 протокол  складений уповноваженою особою органів внутрішніх справ за ст.183 «Завідомо неправдивий виклик пожежно-рятувального підрозділу (чрстини)» Кодексу України про адміністративні правопорушення;

  • 2 протоколи складені уповноваженою особою органу місцевого самоврядування за ч. 2 ст.212-1 «Порушення терміну реєстрації народження дитини» Кодексу України про адміністративні правопорушення;
  • 8 адмінматеріалів про адміністративні правопорушення на підставі ст. 152 КУпАП, складені КП «Київблагоустрій», було повернуто комісією для належного оформлення.

За вказаними правопорушеннями адміністративною комісією винесено 5 постанов про притягнення правопорушників до адміністративної відповідальності, та накладено штрафів на загальну суму 1632,00 гривень, з яких 1632,00 гривен сплачені добровільно.

З метою підтримання правопорядку на території громади робота адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чудейської сільської ради триває у встановленому законодавством порядку.

 

Керуючий справами (секретар)

виконавчого комітету                                                 Ромена МОТРЕСКУ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь