Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик товару Обладнання для дитячих майданчиків (гойдалки, гойдалки для рівноваги, елементи для дитячих майданчиків) код ДК 021:2015: 37530000-2 - Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор

Дата: 24.07.2024 14:24
Кількість переглядів: 83

 

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі товару Обладнання для дитячих майданчиків    (гойдалки, гойдалки для рівноваги, елементи для дитячих майданчиків) код ДК 021:2015: 37530000-2 - Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор

 (оприлюднюється на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1. найменування замовника: Чудейська сільська рада

1.2. місцезнаходження  замовника: с. Чудей вул.Карпатська 2, Чернівецького району Чернівецької області

1.3. ідентифікаційний код замовника:04416683

1.4.  категорія замовника: Державний замовник

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Обладнання для дитячих майданчиків (гойдалки, гойдалки для рівноваги, елементи для дитячих майданчиків) код ДК 021:2015: 37530000-2 - Вироби для парків розваг, настільних або кімнатних ігор

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями (закупівля здійснюється відповідно до норм постанови КМУ від 12.10.2022 № 1178 (зі змінами та доповненнями), ідентифікатор закупівлі: UA-2024-07-22-006529-a

3. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

1 237 985,00 грн.(Один мільйон двісті тридцять сім тисяч дев`ятсот вісімдесят п`ять    гривень 00 копійок) з ПДВ. При визначені очікуваної вартості предмета закупівлі здійснено аналіз ринку, розглянуто загальнодоступну інформацію, яка міститься у відкритих джерелах (на сайтах постачальників).

4. Розмір бюджетного призначення: 1 237 985,00 грн.(Один мільйон двісті тридцять сім тисяч дев`ятсот вісімдесят п`ять  гривень 00 копійок) з ПДВ. Закупівля проводиться на підставі  участі в міжнародному проєкті  та укладеного  договору №  DRP/C/104 від 11/06/2024 року на безповоротне грантове фінансування.

5. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Обґрунтування необхідності закупівлі даного виду товару – замовник здійснює закупівлю даного виду товару, оскільки він за своїми якісними та технічними характеристиками найбільше відповідатиме вимогам та потребам замовника. Закупівля здійснюється в рамках проєкту «Виховання молодого покоління на основних цінностях румунів: ідентичність, здоров`я, благополуччя».

Найменування

Зображення

Кіл-ть

Технічний опис

Гойдалки подвійні

«Стандарт» або еквівалент

Фото без опису

 

5 шт

Розміри:

довжина – не менше 250 см

ширина  -   не менше 135 см

висота    - не менше  200 см

    Гойдалки подвійні «Стандарт» повинна мати дві двуноги та металеву балку, що виконані з труби не менш ніж D=76мм, та два підвіси з металевої труби не менш ніж D=32мм, L=1570мм, з сидіннями з спеціальної протиковзкої вологостійкої ламінованої фанери товщиною не менш ніж 12мм. Всі болти та інші кріпильні елементи мають бути захищені щільно закритими антивандальними пластиковими заглушками. Всі сварні шви зачищені і гладкі. Дерев’яні дошки  покриті екологічно чистим лаком  Zobel Deco-tec 5420. Металеві елементи пофарбовані порошковою фарбою Ibakimya.

     Весь комплекс виготовлений з екологічно безпечних матеріалів, стійких до перезволоження, які забезпечують надійність і довговічність конструкції.

Балансир для двох

на фіксаторі

або еквівалент

Фото без опису

 

 

 

 

 

Фото без опису

6 шт

Розміри:

довжина – не менше 210 см    

ширина – не менше 52 см

висота – не менше 92 см

     Балансир для двох на фіксаторі має складатися з стійки, з труби не менше (D=102 мм), перекладини з труби не менше (D=102 мм), з віссю обертання та двох пластикових сидінь розміром не менше  та не більше 18см*42см. Балансир має 2 металеві ручки для тримання. На металеву стійку мають кріпитися пластикові сидіння, виготовлені із матеріалу HDPE (поліетилен високої щільності). Стійкий до атмосферного впливу використовується від -50 до +70 градусів  Цельсія, має яскраве довговічне забарвлення. Вісь обертання має бути на підшипниках.

Елементи кріпляться між собою за допомогою болтів і захищені пластиковими ковпачками.

      Весь комплекс виготовлений з екологічно безпечних матеріалів, стійких до перезволоження, які забезпечують надійність і довговічність конструкції.

     Металеві деталі  виробу покриті порошковою фарбою Ibakimya яка запобігає корозії.

Гойдалка  для

Чотирьох

або еквівалент

Фото без опису

1 шт

Розміри:

довжина – не менше 200 см

ширина  - не менше  135 см

висота    - не менше 200 см

    Гойдалка на чотирьох на металевих стійках повинна мати дві двуноги та металеву балку  виконані з труби не менше D=76мм та 1 підвіс з металевої труби не менше D=32мм, з 2 сидіннями з спеціальної протиковзкої вологостійкої ламінованої фанери товщиною не менше 12мм. Також для зручності експлуатації підвіс повинен бути оснащений прямокутною металевою опорою для ніг. Всі болти та інші кріпильні елементи повинні бути захищені щільно закритими антивандальними пластиковими заглушками. Всі сварні шви зачищені і гладкі. Дерев’яні дошки повинні бути  покриті екологічно чистим лаком  Zobel Deco-tec 5420. Металеві елементи повинні бути пофарбовані порошковою фарбою Ibakimya.

     Весь комплекс повинен бути виготовлений з екологічно безпечних матеріалів, стійких до перезволоження, які забезпечують надійність і довговічність конструкції.

Дитячий ігровий комплекс

«Дитяча мрія»

або еквівалент

Фото без опису

1 шт.

Розміри:

довжина – не менше 600 см

ширина – не менше 260 см

висота – не менше 380 см

Дитячий ігровий комплекс повинен складатися з п’яти металевих опорних стовпів діаметром не менше 114 мм, 1 квадратної платформи з порошковим нанесення розміром не менше 120*120 см, 1 трикутної платформи з порошковим нанесенням,  1 пластикової гірки (висотою не менше 0,9 м розміром не менше 1800*620*1120мм вагою не менше 22,5 кг), 1 пластикової гірки труби закритої висотою не менше 90 см вагою не менше 40 кг. Комплекс також має  складатися з двох пластикових боковин, 1 пластикової арки над одинарною гіркою, 1 пластикової кільцеобразної лазалки, 1 пластикового декору «Факел», 1 пластикового декору «Велосипед», 1 пластикового декору «Парус», 2 пари металевих поручнів, 1 пластикових сходів. В комплексі всі пластикові елементи повинні бути виготовлені з матеріалу поліетилен LLDPE, виготовлений шляхом пресування кольорових пластикових гранул в суцільний виріб. Стійкий до атмосферного впливу використовується від -50 до +70 градусів Цельсія, має яскраве довговічне забарвлення.

         Весь комплекс повинен бути виготовлений з екологічно безпечних матеріалів, стійких до перезволоження, які забезпечують надійність і довговічність конструкції. Металеві деталі повинні бути покриті порошковою фарбою, яка запобігає корозії та стійка до механічних пошкоджень, а також безпечна для використання дітьми

       Кінці болтових повинні бути з’єднані, гострі форми, що мають виступ, захищені пластиковими стаканами або ковпачками, округлені, що забезпечуватимуть максимальну безпеку для дітей.

     Всі складові майданчика повинні бути абсолютно безпечними для дітей. Несучі конструкції міцні, стійкі, місця зварювальних швів, дерев’яні поверхні повинні бути ретельно зачищені і відшліфовані. Конструкція не повинна мати гострих і виступаючих кутів. Для фарбування елементів майданчика повинні бути використані яскраві, барвисті фарби для зовнішніх робіт (емалеві фарби на алкідній основі, безпечні для використання дітьми).

 

Дитячий ігровий комплекс «Сашенька спорт плюс»

або еквівалент

Фото без опису

1 шт.

Розміри:

довжина – не менше 750 см

ширина – не менше 310 см

висота – не менше 310 см

     Дитячий ігровий комплекс повинен складатися з 11 металевих опорних стовпів не менше 80*80*2мм, 2 металевих платформ з порошковим нанесення розміром не менше 945*945*63, 2 двускатних пластикових дахів, 4 пластикових арок (2 для гірок, 1 для металевих сходів, 1 для канатної лазалки), 3 пластикові захисні боковини,  2 пластикових гірок висотою не менше 1м розміром не менше 2220*590*1220, 1 металевої перекладини з труби діаметром не менше 34 мм, до якої прикріплена драбина на ланцюгах, 1 металева перекладина з труби діаметром не менше 34 мм, до якої прикріплений металевий стовп для лазання, 1 канатна лазалка з металевим каркасом, 1 пластикова лазалка отворами у вигляді кола різного діаметру та з пластиковими опорами для ніг та рук, 2 металевих сходів (одні сходи оснащені металевими поручнями), 1 канатної маленької лазалки з металевим каркасом.

      Всі пластикові елементи, які використовуються в ігровому комплексі повинні бути виготовлені з матеріалу поліетилен LLDPE, виготовленого шляхом пресування кольорових пластикових гранул в суцільний виріб. Стійкий до атмосферного впливу використовується від -50 до +70 градусів Цельсія, має яскраве довговічне забарвлення.

       Весь комплекс повинен бути виготовлений з екологічно безпечних матеріалів, стійких до перезволоження, які забезпечують надійність і довговічність конструкції. Металеві деталі повинні бути покриті порошковою фарбою Ibakimya,  яка запобігає корозії та стійка до механічних пошкоджень.

        Кінці болтових з’єднань, гострі форми, що мають виступ, повинні бути захищені пластиковими стаканами або ковпачками, округлені, що забезпечуватимуть максимальну безпеку для дітей.

    Конструкція не повинні мати гострих і виступаючих кутів, володіти довговічністю і зносостійкістю. Для фарбування елементів майданчиків використані яскраві, барвисті кольори.

Дитячий ігровий комплекс або еквівалент

Фото без опису

1 шт.

Розміри:

довжина – не менше 580 см

ширина – не менше 260 см

висота – не менше 220 см

Дитячий ігровий комплекс має складатися з наступних комплектуючих: не менше 7 опорних стовпів діаметром не менше 76мм; не менше 3 гальванізовані платформи; металеві сходи с перилами для підйому на комплекс – 2 шт; 1 подвійна пластикова гірка висотою не менше 90 см;                           1 одинарна пластикова гірка; 1 пластикова гірка труба; пластиковий декор; пластикові бокові захисні панелі.

Пластикові елементи повинні бути виготовлені з матеріалу поліетилен LLDPE, який виготовляється шляхом пресування кольорових пластикових гранул в суцільний виріб, стійкий до атмосферних факторів  та використовується від -50 до +70 градусів Цельсія, має яскраве довговічне забарвлення.

Металеві деталі  повинні бути покриті порошковою фарбою, яка запобігає корозії та стійка до механічних пошкоджень.  Кінці болтових з’єднань, гострі форми, що мають виступ,  захищені пластиковими стаканами або ковпачками, округлені, що забезпечуватимуть максимальну безпеку для дітей. Всі складові майданчика повинні бути  абсолютно безпечними для дітей.

Комплекс використовується для ігор на відкритому повітрі.

Дитячий ігровий комплекс

«Отрада» або еквівалент

Изображение выглядит как внутренний, игрушка, цветной, украшен

Автоматически созданное описание

1 шт.

Розміри:

довжина – не менше 560 см

ширина – не менше 300 см

висота – не менше 220 см

Дитячий ігровий комплекс має складатися з наступних комплектуючих: не менше 8 опорних стовпів; не менше 4 гальванізованих платформи; металеві сходи с перилами для підйому на комплекс; 1 подвійна пластикова гірка висотою не менше 90 см;                           1 одинарна пластикова гірка висотою не менше 120 см; 1 гвинтова пластикова гірка та металевими перилами які йдуть до неї; пластиковий декор; пластикові бокові захисні панелі.

Пластикові елементи повинні бути виготовлені з матеріалу поліетилен LLDPE, який виготовляється шляхом пресування кольорових пластикових гранул в суцільний виріб, стійкий до атмосферних факторів  та використовується від -50 до +70 градусів Цельсія, має яскраве довговічне забарвлення.

Металеві деталі  повинні бути покриті порошковою фарбою, яка запобігає корозії та стійка до механічних пошкоджень.  Кінці болтових з’єднань, гострі форми, що мають виступ,  захищені пластиковими стаканами або ковпачками, округлені, що забезпечуватимуть максимальну безпеку для дітей. Всі складові майданчика повинні бути  абсолютно безпечними для дітей.

Комплекс використовується для ігор на відкритому повітрі.

Дитячий ігровий комплекс

«Черепашка» або еквівалент

Изображение выглядит как внутренний, коллекция картинок

Автоматически созданное описание

1 шт.

Розміри:

довжина – не менше 490 см

ширина – не менше 280 см

висота – не менше 220 см

Дитячий ігровий комплекс має складатися з наступних комплектуючих: не менше 6 опорних стовпів; не менше 2 гальванізованих платформи; пластикові сходи для підйому на комплекс; 1 подвійна пластикова гірка;1 пластикова гірка-труба; пластиковий декор; пластикові бокові захисні панелі, пластикова лазалка.

Пластикові елементи повинні бути виготовлені з матеріалу поліетилен LLDPE, який виготовляється шляхом пресування кольорових пластикових гранул в суцільний виріб, стійкий до атмосферних факторів  та використовується від -50 до +70 градусів Цельсія, має яскраве довговічне забарвлення.

Металеві деталі  повинні бути покриті порошковою фарбою, яка запобігає корозії та стійка до механічних пошкоджень.  Кінці болтових з’єднань, гострі форми, що мають виступ,  захищені пластиковими стаканами або ковпачками, округлені, що забезпечуватимуть максимальну безпеку для дітей. Всі складові майданчика повинні бути  абсолютно безпечними для дітей.

Комплекс використовується для ігор на відкритому повітрі.

Дитячий ігровий комплекс «Казка» або еквівалент

Фото без опису

1 шт.

Розміри:

довжина – не менше 710 см

ширина – не менше 440 см

висота – не менше 320 см

     Дитячий ігровий комплекс повинен складатися з не менше 8 металевих опорних стовпів, 1 двонога, 1 перекладина, 2 металевих платформ з порошковим нанесення, не менше 3 пластикових арок, не менше 1 пластикові захисної боковини,  1 пластикова гірка висотою не менше 1м, 1 пластикова гірка дугоподібна, 1 місток, 1 лазалка з металевим каркасом, 2 металевих сходів (одні сходи оснащені металевими поручнями), 2 гойдалки пластикові, пластиковий декор.

      Всі пластикові елементи, які використовуються в ігровому комплексі повинні бути виготовлені з матеріалу поліетилен LLDPE, виготовленого шляхом пресування кольорових пластикових гранул в суцільний виріб. Стійкий до атмосферного впливу використовується від -50 до +70 градусів Цельсія, має яскраве довговічне забарвлення.

       Весь комплекс повинен бути виготовлений з екологічно безпечних матеріалів, стійких до перезволоження, які забезпечують надійність і довговічність конструкції. Металеві деталі повинні бути покриті порошковою фарбою Ibakimya,  яка запобігає корозії та стійка до механічних пошкоджень.

        Кінці болтових з’єднань, гострі форми, що мають виступ, повинні бути захищені пластиковими стаканами або ковпачками, округлені, що забезпечуватимуть максимальну безпеку для дітей.

    Конструкція не повинні мати гострих і виступаючих кутів, володіти довговічністю і зносостійкістю. Для фарбування елементів майданчиків використані яскраві, барвисті кольори.

Гумове покриття

Описание: Описание: s511032

57 м2

розміри:

довжина - 50 см

ширина -  50 см

товщина -  3 см

Гумова Плитка тар-тан .

матеріал- 90% гумова крихта

Температура використання: - 45˚С  + 60˚С

Щільність: 850 кг / м³ - стандарт

Морозостійкість: Немає змін 200 циклів

Безпечна висота при падінні: Від 90 см до 170 см

Хімічна стійкість: Бензин - немає пошкоджень.

Масло - немає пошкоджень.

Стійкість до короткочасних впливів кислот і лугів.

Водопроникність: Плитка водопроникність, вода йде через з’єдняння.

 

Документи, які повинен надати учасник у складі пропозиції:

1. Оригінал або завірену Учасником копію сертифікату на систему управління якістю, щодо «виробництва, установлення та монтажу обладнання ігрового та спортивно-профілактичного для ігрових та спортивних майданчиків, що використовуються на вулиці та у внутрішніх приміщеннях», який відповідає вимогам ДСТУ EN ISO 9001:2018 «Система управління якістю. Вимоги».

2.  Оригінал або завірену Учасником копію висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи «Ігрового та спортивно-профілактичного обладнання для ігрових та спортивних майданчиків».

3. Оригінал або завірену Учасником копію Сертифікату відповідності вимогам ДСТУ або  ТУ на «Ігрове та спортивно-профілактичне обладнання для ігрових та спортивних майданчиків, що використовується на вулиці та у внутрішніх приміщеннях».

5. Якщо Учасник не є виробником, надати у складі пропозиції оригінал або завірену Учасником копію документу, що підтверджує взаємовідносини Учасника з виробником товару (Дилерський лист).

 

 

* Примітка: у разі, коли в описі предмета закупівлі містяться посилання на конкретні торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, слід читати як "або еквівалент".

* Примітка:   Якщо учасник пропонує інший товар (еквівалент) ніж передбачений цією тендерною документацією, даний товар за своїми властивостями повинен повністю відповідати товару, що є предметом закупівлі за всіма показниками.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь