A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Головне управління ДПС у Чернівецькій області інформує

Ідентифікаційний код: алгоритм дій у разі зміни даних, які вносяться до облікової картки ФО – платника податків (заява за ф. № 5ДР)

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області роз’яснюють, що відповідно до п. 70.7 ст. 70 Податкового кодексу України та п. 1 розд. IХ Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 № 822 із змінами та доповненнями (далі – Положення № 822) фізичні особи – платники податків зобов’язані подавати до контролюючих органів (далі – податкові органи) відомості про зміну даних, які вносяться до облікової картки фізичної особи – платника податків протягом місяця з дня виникнення таких змін шляхом подання заяви про внесення змін до Державного реєстру фізичних осіб – платників податків за формою № 5ДР (далі – Заява за ф. № 5ДР) (додаток 12 до Положення № 822) та документа, що посвідчує особу (після пред’явлення повертається).

09:54 21.09.2023

Закон №3219: Про зміни щодо організації та проведення документальних перевірок в період дії воєнного стану

Фахівці Головного управління ДПС у Чернівецькій області роз’яснюють,  Законом України від 30 червня 2023 року № 3219 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період воєнного стану» внесено зміни до підпункту 69.2 пункту 69 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України, зокрема: абзаци дев’ятий – вісімнадцятий замінено новими абзацами. 

16:36 08.08.2023

Інформацію щодо адрес, контактних телефонів та режиму роботи центрів обслуговування платників розміщено на сайті. Які розміри щорічної плати за ліцензію на роздрібну торгівлю тютюновими виробами? Буковинці задекларували понад 1 мільярд гривень доході

У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області звертають увагу, що інформацію щодо адрес, контактних телефонів та режиму роботи центрів обслуговування платників розміщено: у відкритій частині Електронного кабінету (https://cabinet.tax.gov.ua) у розділі «Прес-центр»/Контакти (обрати відповідний регіон); на офіційному вебпорталі ДПС (https://www.tax.gov.ua) у банері «Центри обслуговування» (обрати відповідний регіон).

15:02 21.07.2023

Важливо: У разі прийняття підприємцем рішення про несплату єдиного внеску, страховий стаж для призначення пенсії йому не нараховується

Важливо: У разі прийняття підприємцем рішення про несплату єдиного внеску, страховий стаж для призначення пенсії йому не нараховується

09:15 16.06.2023

Запитання щодо плати за нерухоме майно відмінного від земельної ділянки яке перебуває у спільній власності

Яким чином ФО – співвласники житлової нерухомості, що перебуває у їх спільній сумісній власності, але не поділена в натурі, можуть повідомити контролюючий орган про визначеного за їх згодою платника податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки?

12:53 05.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь