A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Останні новини

Дата: від до Скинути

ДО УВАГИ  БІЗНЕСУ!

ДО УВАГИ БІЗНЕСУ!

Кабінетом Міністрів України прийнято розпорядження № 649-р від 5 вересня 2018 року «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення».

16:31 02.10.2018

Чудейська ОТГ вийграла проект по реконструкції ЗОШ І-ІІ ст. в с.Їжівці

Чудейська ОТГ вийграла проект по реконструкції ЗОШ І-ІІ ст. в с.Їжівці

Розпорядженням  Кабінету Міністрів України від 11.07.2018р. № 479-р затверджено ще 16 проектів від Чернівецької області, що фінансуватимуться у 2018 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, серед яких і проект Чудейської ОТГ на реконстукцію школи в с.Їжівці.

10:39 27.07.2018

Управління проектами

Управління проектами

Кафедра управління проектами та безпеки підприємництва факультету фінансів, підприємництва та обліку Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича здійснює набір на підготовку фахівців за магістерським рівнем освіти зі спеціалізації «Управління проектами (Проектний менеджмент)» за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» на базі бакалавра, спеціаліст, магістра будь-яких спеціальностей.

17:10 18.07.2018

Громада, яка «зростає» і якій потрібно зростати

Громада, яка «зростає» і якій потрібно зростати

3 липня фахівці Чернівецького Центру розвитку місцевого самоврядування відвідали Чудейську ОТГ для консультування з питань інвентаризації ресурсів та розробки проектів місцевого розвитку. За словами голови ОТГ Піцул Анатолія в громаді існує позитивна динаміка зростання населення – рівень народжуваності перевищує смертність більше аніж в 2 рази. Зрозуміло, що це ставить перед громадою завдання по створенню умов для активності дітей і молоді: «Одна із цілей по розвитку інфраструктури в нашій громаді це спортивні майданчики та інші місця для оздоровлення, тренувань та активного відпочинку. Пріоритетна ж ціль найближчого періоду це звісно дорожня інфраструктура», - розповів Анатолій Піцул.

18:07 16.07.2018

Голос жінки має силу

Голос жінки має силу

Таку назву має  проект,  який реалізується в семи областях України, в т.ч. і в Чернівецькій. У рамках проекту планується багато інформаційно-просвітницьких заходів:

11:13 07.06.2018

Їжівці відсвяткували своє 589-річчя

Їжівці відсвяткували своє 589-річчя

28 серпня 2017 року, в Їжівцях Чудейської громади відбулися урочистості з нагоди 589-річчя села. Заходи проходили на сільському стадіоні, де прикрасили сцену. Для розваг були встановлені різноманітні атракціони, організовано вуличну торгівлю.

09:18 31.08.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь