A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Управління Державної Міграційної Служби України у Чернівецькій області

Якщо інформацію щодо стану готовності документа не знайдено…

Одне з найпопулярніших питань, з яким буковинці звертаються на «Гарячу лінію» в період літніх відпусток: чому сервіс «Перевірка стану оформлення документів» за посиланням https://dmsu.gov.ua/services/docstate.htmlне завжди видає актуальну інформацію щодо стану готовності паспортного документа?

09:49 18.08.2023

Кроки до додаткового захисту прав мешканців ТОТ та зон бойових дій: деталі

Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, розроблену Державною міграційною службою, яка врегульовує процедуру внесення відомостей про зареєстроване місце проживання громадян з тимчасово окупованих територій (ТОТ) України, а також територій, на яких ведуться або велися бойові дії до відповідних реєстрів. А саме:

16:34 08.08.2023

Жодних черг та очікування! У «Дію» повернули послугу зміни місця проживання: хто може скористатися

Міністерство цифрової трансформації України запустило одну з найпопулярніших послуг в застосунку та на порталі «Дія». Відтепер українці можуть зручно та швидко змінити місце реєстрації без жодних черг та очікувань у держустановах.

16:30 08.08.2023

Як повідомити про незаконне перебування іноземців на території України

В умовах воєнного стану контроль за дотриманням міграційного законодавства іноземцями, що перебувають на території нашої країни, є спільною справою міграційної служби, органів місцевого самоврядування та всіх українських громадян, які володіють інформацією щодо іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території нашої країни.

14:58 21.07.2023

Як оформити дитині закордонний паспорт, якщо свідоцтво про народження іноземне: коротка інструкція

Після початку повномасштабної війни в Україні мільйони наших громадян були змушені покинути рідні домівки та виїхати за кордон. Серед них було чимало вагітних жінок, які народили діток уже в інших країнах. Тож наразі у них виникає чимало запитань щодо документів для малят.

09:17 16.06.2023

Для українців спрощують процедуру оформлення паспортних документів

Відсьогодні за рішенням Уряду усі підрозділи Державної міграційної служби України та закордонні дипломатичні установи отримують безпосередній доступ до Державного реєстру актів цивільного стану громадян. Таким чином органи матимуть можливість формувати витяг про державну реєстрацію народження особи та її походження.

12:53 08.06.2023

Як оформити перший паспорт без документів, що посвідчують особу?

Чи існує можливість оформлення паспорта громадянина України вперше по досягненню 14-річного віку, якщо у особи з поважних причин немає документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, її батьків? Так, навіть за таких умов громадянина України  можна і потрібно документувати особу, яка досягла 14 років, першим паспортом у вигляді ID-картки.

12:56 05.06.2023

У столиці Іспанії в тестовому режимі розпочав роботу «Паспортний сервіс»

Для покращення доступу до адміністративних послуг для кожного українця, які на сьогодні проживають на території Іспанії, команда Державної міграційної служби у плідній співпраці з МВС, МЗС та нашими закордонними партнерами у тестовому режимі розпочинає роботу мобільних комплексів «Паспортного сервісу» у Мадриді.

12:56 05.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь