A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Управління Державної Міграційної Служби України у Чернівецькій області

З яких причин можлива відмова в оформленні посвідчення особи на повернення в Україну

Один з найважчих злочинів, до якого вдається країна-агресор –примусове вивезення наших громадян на територію сусідньої країни.  Через це сотні тисяч українських громадян вимушено опиняються на ворожій території, дуже часто взагалі без жодних документів.

12:51 05.06.2023

Одночасне оформлення ID-картки вперше та закордонного паспорта. Оформлення ID-картки вперше за кордоном

Запроваджена рік тому можливість одночасного оформлення ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон виявилася надзвичайно затребуваною середукраїнців. Аджескорочення удвічі терміну очікування готових документівпід час війни стало для багатьох фактором безпеки.

13:55 10.05.2023

Електронні сервіси ДМС при оформленні ID-картки

Першим кроком до оформлення ID-картки є реєстрація в «Електронну чергу». Це можна зробити тут: https://dmsu.gov.ua/services/online.html або через термінали безпосередньо в підрозділах міграційної служби (на території Чернівецької області  такі встановлені тільки в підрозділах УДМС в Чернівцях).

09:09 04.05.2023

Про ID-картку у форматі «бліц»

Паспорт громадянина України у вигляді ID-картки впроваджений з 1 січня 2016 року. Та попри досить довгий термін користування цим документом, дотепер не всі українці володіють повною перевіреною інформацією щодо процедури його оформлення, умов користування, термінів зберігання тощо. Спробуємо заповнити ці пробіли у знаннях, застосувавши бліц-формат.

09:09 04.05.2023

«Паспортний сервіс» відкриває свої двері для українців у Берліні

За даними Управління Верховного комісара ООН у справах біженців із початку повномасштабної війни в Україні на території Німеччини опинилися понад 1 мільйон вимушено переміщених українців, які потребують вирішення чимало питань з паспортними документами.

10:23 10.04.2023

УДМС у Чернівецькій області під час Великодніх свят працюватиме без додаткових вихідних

Звертаємо увагу буковинців, іноземців та осіб без громадянства, які проживають на території Чернівецької області, що відзначення Великодня за східним та західним обрядом 09 та 16 квітня 2023 року не вплине на режим роботи обласного апарату та територіальних підрозділів  Управління ДМС у Чернівецькій області.

10:23 10.04.2023

Без черг та бюрократії: в Україні спрощують отримання витягу про місце проживання дитини

Витяг про місце проживання – одна з найпопулярніших довідок, яка необхідна під час запису дитини до садочка чи школи. Раніше, щоб отримати цю «довідку про прописку», потрібно було йти до ЦНАПу чи органу реєстрації. Тепер завдяки співпраці Мінцифри, МВС та ДМС України, її можна оформити за 1 хвилину на порталі Дія.

16:08 29.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь