A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чудейська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Управління Державної Міграційної Служби України у Чернівецькій області

Внесено зміни до порядку продовження строку дії закордонних паспортів та вклеювання фото дітей до паспорта законного представника

Кабінетом Міністрів України внесено зміни до постанови від 28 лютого 2022 року № 170 «Деякі питання внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон».

08:42 24.10.2022

Вклеювання фото до паспортау вигляді книжечки для внутрішньо переміщених осіб

Процедура з вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України у вигляді книжечки по досягненню 25-ти та 45-річного віку доволі проста: власник документа звертається до ближчого підрозділу міграційної служби незалежно від реєстрації місця проживання з паспортом та двома фото розміром 3,5х4,5 й впродовж 5-ти робочих днів отримує готовий документ  з актуальним фото.

08:31 20.10.2022

Чи можна отримати за кордоном паспорт, оформлений на території України?

В ситуації, коли паспорт був оформлений до початку війни, а його власники перебувають за кордоном, сьогодні опинилося чимало наших співгромадян. Тому одне з найбільш поширених запитань, що надходять на «Гарячу лінію» УДМС у Чернівецькій області: «Чи можна отримати за кордоном паспорт, оформлений на території України?».

10:31 14.10.2022

14 жовтня міграційна служба Буковини працюватиме в штатному режимі

Звертаємо увагу буковинців, внутрішньо переміщених осіб, іноземців та осіб без громадянства, які проживають на території Чернівецької області, що 14 жовтня 2022 року в День захисників і захисниць України обласний апарат та територіальні підрозділи Управління ДМС у Чернівецькій області працюватимуть в штатному режимі згідно визначеного графіка роботи.

10:28 14.10.2022

Коли вам можуть відмовити в оформленні паспорта

В умовах воєнного стану до підрозділів міграційної служби нерідко звертаються мешканці областей, що нині перебувають під окупацією. Якщо така особа не була раніше документована засобами Єдиного демографічного реєстру та має паспорт застарілого зразка, процес ідентифікації може бути суттєво ускладнений.

14:46 06.10.2022

Ідентифікація особи, що втратила паспорт

Для багатьох внутрішньо переміщених осіб, які в умовах евакуації втратили всі документи,важливим є питання відновлення паспорта громадянина України.Основним способом ідентифікації при цьому є отримання даних про особу з Єдиного державного демографічного реєстру, куди внесено інформацію про всіх осіб, яким оформлювалися нові ID-паспорти.

13:49 28.09.2022

Біометричні посвідки на тимчасове та постійне проживання в Україні доступні у мобільному застосунку «Дія»

Відтепер іноземці та особи без громадянства, які на законних підставах проживають на території України, мають змогу ідентифікувати свою особу, створювати Дія.Підпис та користуватися іншими сервісами Дії.

15:16 01.09.2022

Громадське опитування підтвердило результативність роботи ДМС в умовах воєнного стану

Робота в умовах воєнного стану передбачає подолання чималих труднощів, ризиків та проблем. Однак міграційна служба вже через кілька тижнів від початку вторгнення рф на територію України відновила роботу у тих регіонах, де це було технічно можливо та не створювало небезпеки для співробітників та відвідувачів.

17:02 31.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь